Prințul Harry ar fi vrut să îl crească pe fiul lui, Archie, în Africa

10 noiembrie 2022   Royals

Ducesa de Sussex a recunoscut că este fericită că s-a întors în California natală, dar Harry ar fi preferat să se mute pe un alt continent.

Prietena sa, Dame Jane Goodall, a dezvăluit că Prințul și-ar fi dorit să trăiască cu Meghan Markle în Africa, unde a petrecut unele dintre cele mai fericite momente din viața sa.

„A vrut să-l aducă pe Archie în Africa, ca să alerge desculț cu copiii africani”, spune ea despre fiul lor de trei ani. 

Nu a fost doar o speranță inactivă. În 2019, Sunday Times a dezvăluit că cei de la Palat au întocmit planuri pentru a le oferi ducelui și ducesei de Sussex o slujbă internațională importantă care i-ar fi putut face să se mute în străinătate după nașterea primului lor copil. 

S-a spus că consilierii Prințului Harry lucrează la un rol „personalizat” pentru cuplu, probabil în Africa, care ar combina unele activități în numele Commonwealth-ului împreună cu activități de caritate și un rol de promovare a Marii Britanii. 

Planul fusese elaborat de Sir David Manning, fostul ambasador britanic în SUA și consilier special pentru afaceri constituționale și internaționale.

Desigur, planul nu a fost niciodată pus în aplicare, iar  cuplul a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat în America.

Dacă ar fi ales o viață în Africa, ar fi fost mai dificil pentru eisă semneze contracte profitabile cu companii americane precum Netflix, Spotify și BetterUp.

Harry are o dragoste profundă pentru continent și l-a vizitat de multe ori. Fosta lui iubită Chelsy Davy este din Zimbabwe și a înființat o organizație de caritate pentru a ajuta orfanii africani. Meghan are, de asemenea, o afinitate pentru Africa, ea recunoscând în podcastul său, Archetypes, că testele genealogice au descoperit că strămoșii ei sunt nigerieni în proporție de 43%. 

Mama fostei actrițe, Doria Ragland, este afro-americană, iar tatăl ei, Thomas Markle, fost regizor de lumini la Hollywood, este de origine olandeză-irlandeză.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că părăsesc viața regală în 2020, la mai puțin de doi ani după ce s-au căsătorit la Windsor.

Mai multe