Prințul Harry, dat de gol de gesturile făcute în Tokyo! Cât de fericit e Prințul singur

10 august 2023   Royals

Gesturile Prințului Harry în timpul vizitei sale în Japonia au sugerat că acesta a simțit o "bucurie absolută" pentru apariția sa solo, a susținut un expert.

Prințul Harry, care e Duce de Sussex, a apărut în Tokyo, unde a participat la ISPS Sports Values Summit și s-a alăturat unui grup de experți pentru a vorbi despre sport, comunitate și filantropie.

În timp ce a fost întâmpinat pe scena evenimentului, el a fost văzut zâmbind larg și râzând, bucurându-se de fiecare secundă. Prințul Harry a mers în Japonia fără soția sa Meghan Markle sau copiii lor, Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani. Acum, expertul în limbajul trupului Darren Stanton a declarat că el crede că Prințul Harry părea că se distrează singur în escapada lui, notează The Express

El a explicat: „Am văzut că Harry a fost însoțit de fondatorul ISPS Handa, Haruhisa Handa, de fostul jucător de rugby din Noua Zeelandă Dan Carter și de Nacho Figueras pe scena summit-ului. Harry a fost văzut zâmbind și râzând, ceea ce dovedește că a simțit o bucurie absolută în acel moment.

Avea gura deschisă și ochii complet larg deschiși, iar asta este întruchiparea fericirii autentice".

Expertul a mai spus că Prințul Harry părea să se distreze și se simțea în largul său "fără presiune sau dramă" și părea "să se bucure de faptul că se afla în acel mediu". Darren a adăugat: "L-am văzut, de asemenea, pe Harry privindu-l pe Haruhisa Handa de sus, ceea ce arată că îl admira inconștient. Acest lucru arată că au construit o mare prietenie prin limbajul corpului lor. „Pot spune că există un nivel mare de încredere între ei prin contactul lor vizual puternic. De asemenea, posturile lor corporale au fost complet potrivite, ceea ce arată că sunt la același nivel unul cu celălalt." În timpul interviului său, Prințul Harry a subliniat importanța lucrului în echipă, spunând că sportul necesită să ai "un vis" și "nevoia de comunitate".

El a spus: "Am crezut mult timp că sportul este un mijloc de vindecare - nu doar pentru minte și corp, ci și pentru întreaga lume. Sportul presupune să ai un vis și nevoia de comunitate. Fie că se aliază în victorie, fie că se arată cu respect în pierdere, nimeni nu trece vreodată linia de sosire sau înscrie un gol fără ajutorul și credința celorlalți.

Lecțiile pe care le învățăm pe teren sunt adesea aceleași principii ale filantropiei; că o misiune, munca grea, dedicarea și parteneriatul pot face chiar și imposibilul, posibil. Asta este ceea ce presupune să dăruim înapoi, iar noi toți suntem capabili să creăm sau să ne alăturăm unei echipe pentru a face acest lucru”.

Foto: Profimedia

Mai multe