Prințul Harry, declarații tăioase în cel mai recent discurs. De ce crede că mama lui ar fi îngrozită

24 septembrie 2024   Royals

Ducele de Sussex s-a aflat luni la New York, la un eveniment în cadrul căruia a ținut un discurs impresionant, ocazie cu care a rememorat-o pe mama sa, Prințesa Diana, dar și una dintre misiunile cele mai importante ale vieții ei.

Prințul Harry, mezinul Regelui Charles care a împlinit recent 40 de ani, a vorbit ieri la New York despre cum se simte în rolul de tată și de ce e de părere că prințesa Diana, regretata sa mamă, ar fi „îngrozită”. Ducele de Sussex a luat cuvântul la The Halo Trust luni după-amiază.

Fiul cel mic al Regelui Charles a avut un discurs puternic și din inimă, luni după-amiază, în timp ce participa la un angajament special cu The HALO Trust din New York City.

Prințul Harry a fost prezent la o recepție unde prezența era admisă doar pe bază de invitație, organizată la New York în Midtown Manhattan. Publicația HELLO! a avut reprezentanți și a relatat implicarea Ducelui de Sussex.

HALO Trust lucrează pentru a curăța minele terestre și alte dispozitive explozive lăsate în urmă de conflicte, iar prințesa Diana a fost puternic implicată în această misiune, înainte de moartea ei prematură în 1997.

Este istorică intervenția sa din Angola când s-a plimbat pe un câmp minat, în ideea atragerii atenției asupra acestui pericol uriaș.

Harry i-a continuat munca și s-a luptat pentru idealurile mamei sale. Evident, a fost emoționat când a vorbit despre muncă și despre ce a însemnat aceasta pentru mama lui.

„A duce mai departe moștenirea ei este o responsabilitate pe care o iau incredibil de în serios”, a spus el audienței. Mezinul regal a amintit despre vizita sa în Angola în 2019 și a recunoscut că Diana ar fi „îngrozită” că încă mai există mine!

Prințul Harry, Duce de Sussex, și toți invitații veniți la evenimentul newyorkez HALO Trust au celebrat acțiunea de eliminare a minelor antipersonal din Angola.

Ca tată, Harry a spus că este și mai conștient de pericolul acestora, în continuarea semnalului de alarmă tras de Lady Di.

Foto: Profimedia

Mai multe