Prințul Harry l-a evitat pe William în ziua morții Reginei. Ce i-a adus împreună

12 septembrie 2022   Royals

Surse regale susțin că Prințul Harry a luat cina separat de Prințul William și de Regele Charles în noaptea în care a murit Regina, cu doar câteva zile înainte ca prinții să se reunească în fața Castelului Windsor.

William și Harry au o relație zbuciumată, dar moartea bunicii lor i-a făcut să renunțe la conflict și să iasă împreună cu soțiile lor pentru a saluta mulțimea care venise să își prezinte omagiile.

O persoană din anturajul lor susține că frații aflați până atunci în război s-au evitat în ziua morții Reginei.

În loc să se alăture tatălui său, Regele Charles, și fratelui său mai mare la Birkhall, Harry a rămas la Balmoral cu ceilalți copii ai reginei; Prințul Andrew, Prințul Edward și Prințesa Anne. 

„În acea noapte au fost găzduite două cine pe moșia regală și a existat o divizare clară: una era pentru noul rege și moștenitorul său, cealaltă pentru restul familiei”, a spus sursa. 

În seara istorică în care națiunea s-a cufundat în durere, Harry a dus o cursă contra cronometru pentru a fi lângă patul bunicii sale înainte de a muri. 

Ducele trebuia să vorbească la Wellchild Awards la Londra în acea seară, dar a fugit în schimb la nord de graniță când știrile despre starea gravă de sănătate a suveranei deveneau evidente.

Cu durerea gravată pe față, el a ajuns la Balmoral la 19.52, la mai bine de o oră după ce moartea Reginei a fost confirmată de cei de la Palatul Buckingham.

Surse spun că plimbarea istorică dintre William și Kate -Meghan și Harry a avut loc după o negociere extinsă care a întârziat sosirea ducilor de Sussex cu cel puțin 45 de minute.

Scena i-a încântat în mod clar pe fanii regali. Cei patru au inspectat marea de omagii florale așezate în afara porților Windsor în onoarea mult iubitului monarh. Dacă Prințul William a fost criticat pe rețelele de socializare pentru felul în care a tratat-o ​​pe Kate Middleton în timpul mersului lor regal, Harry a fost lăudat.

În timp ce se pregăteau să plece, Harry, în vârstă de 37 de ani, i-a deschis galant ușa soției sale, în vârstă de 41 de ani, care i-a mulțumit.

Ducele de Sussex a închis apoi ușa în spatele actriței și a mers pe cealaltă parte a mașinii. Spre deosebire de Harry, William nu s-a obosit să-i deschidă lui Middleton portiera mașinii.

Ducele și ducesa de Sussex au aruncat monarhia în criză în anii de amurg ai domniei Reginei după ce au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California în urmă cu doi ani - o saga care a precipitat ruptura dintre Harry și fratele său William.

Mai multe