Prinţul Harry nu a venit cu Meghan Markle la Singapore. Cu ce actriţă celebră s-a întâlnit?

6 iunie 2017   Royals

Harry a fost din nou în prim plan la un joc de polo în Singapore. Prinţul britanic tocmai şi-a încheiat vizita de două zile în Singapore cu un meci de caritate. Ieri, aproximativ 300 de invitaţi au vizionat meciul de la clubul de Polo din Singapore, meci la care a participat şi Prinţul Harry, în calitate de jucător.

Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru fundaţia care susţine copiii cu dizabilităţi şi bolnavii de HIV.

Şi, surprinzător, Harry nu a venit însoţit de iubita Meghan Markle la acest eveniment, aşa cum s-a întâmplat la alte meciuri de polo. În schimb, s-a întâlnit cu o actriţă mare, o englezoaică cunoscută pentru rolul său în pielea personajului Anna Smith din "Downton Abbey".

Ea le-a pasat mingea jucătorilor.

Joanne Froggatt, în vârstă de 36 de ani, a avut parte de o companie deosebită la cina de la Sentebale Royal Salute Polo Cup. Câştigătoarea Globului de Aur, actriţa de 36 de ani a fost foarte elegantă într-o rochie albastru.

Joanne l-a susţinut pe Harry de pe margine.

Dacă la meciul în sine a stat şi a privit de pe margine, într-o rochie casual cu buline negre şi sandale cu toc, la evenimentul de aseară s-a fotografiat în mână cupa Royal Salute Polo, în timp ce Harry ţinea un discurs.

Actriţa a fost cu ochii pe Harry în timp ce vorbea în faţa mulţimii.

La acelaşi eveniment a fost prezentă  şi actriţa Karen Gillan din “Doctor Who”, care a înmânat cupa jucătorilor, printre care şi Prinţul Harry.

Karen Gillan a fost cea care a înmânat cupa.

Foto: Getty

Mai multe