Prințul Harry revine acasă, iar Meghan a fost avertizată! Ar putea fi ”ultimul tren” al Ducesei de Sussex

8 aprilie 2024   Royals

Meghan Markle a primit un avertisment dur, înainte de vizita Prințului Harry în Marea Britanie. Sunt vremuri tulburi pentru monarhie...

Deși Ducesa de Sussex are „scuza perfectă” pentru a nu vizita Marea Britanie alături de Prințul Harry luna viitoare, susține un expert regal că acest scenariu este previzibil și totuși, deloc recomandat!

Meghan Markle a primit un avertisment dur, în timp ce Prințul Harry se pregătește pentru vizita sa în Marea Britanie de luna viitoare.

Ducesa de Sussex a primit sfatul să i se alăture soțului său în vizita din Anglia natală, chiar dacă poate ar fi tentată să renunțe. În mod clar a avut rețineri în a mai călca pe pământ britanic, însă situația de familie s-a schimbat brusc, odată cu problemele de sănătate de la Palat.

Meghan Markle nu a mai fost pe teritoriul Marii Britanii din 2022 și nu există vreo informație că ar avea asta în plan prea curând! Ba dimpotrivă, relațiile ei cu familia soțului sunt de-a dreptul glaciale. Ducesa iartă, dar nu uită. Așa cum în repetate rânduri a declarat, perioada sa de la Palat a fost una dificilă și plină de emoții. Ca o femeie de lume ce este, mai greu s-a putut adapta, la modul la care a făcut-o Kate Middleton.

Vorbind cu The Sun, expertul regal Richard Fitzwilliams i-a transmis un avertisment prietenos fostei actrițe din Suits. Pe lângă faptul că a declarat că Meghan Markle „nu este dornică” să revină în Marea Britanie, expertul a detaliat publicației citate: „Și dacă vine, va fi copleșită de publicitatea negativă ce a strâns-o în ultimii ani, cu declarațiile sale. Consecința nedorită a comportamentului pe care l-a adoptat în ultimii patru ani.” 

Totuși, există o idee principală: Este important și de viitor ca Ducesa să analizeze consecințele fiecărui pas pe care îl face. Căci dacă nici acum nu își dă interesul pentru o reconciliere, trenul ei va fi pierdut pentru totdeauna! Cu greu britanicii o vor mai accepta vreodată, dacă nici acum, în ultimul ceas, în aceste vremuri tulburi ale Palatului nu dă un semn de maturitate și înțelepciune.

Adăugând că securitatea „nu ar fi o problemă” pentru vizita lor, dl Fitzwiliams e de părere că acest subiect ar putea fi scuza ei: că nu e păzită sau că a fost evacuată din Frogmore. 

Foto: Getty Images

Mai multe