Prinţul Harry s-a certat cu David Beckham. Motivul incredibil al conflictului: Meghan Markle!

13 ianuarie 2020   Royals

Pe fondul Megxit, apar tot mai multe detalii despre viaţa cuplului Harry - Meghan Markle, care dovedesc influenţa celei din urmă asupra Prinţului

Unul dintre aceste episoade este cel în care Harry aproape că a ajuns să-l ia de guler pe David Beckham din cauza lui Meghan Markle. Totul s-ar fi pertrecut în decembrie 2017, potrivit The Sun, care scrie că Prinţul Harry l-a confruntat pe fostul fotbalist, chestionându-l dacă soţia lui, Victoria Beckham, a divulgat cumva detalli despre Meghan Markle presei. David a rămas perplex. Acea conversaţie a fost extrem de ciudată, David fiind şocat de ceea ce sugera Prinţul. De altfel, în urma acelui episod, relaţia dintre cele două celebre cupluri s-a răcit câteva luni bune.

Prinţul nu iniţiase de capul lui discuţia cu Beckham. Meghan Markle însăşi, în paranoia provocată de atacurile presei, a trăit o vreme cu bănuiala că Victoria Beckham este sursa secretă a jurnaliştilor, care le spune lucruri despre ea. Şi i s-a plâns lui Harry. Şi cum Prinţul încearcă să o protejeze cât poate pe Meghan, el i-a promis că va vorbi cu David despre asta... "Meghan a fost furioasă. În mod inexplicabil, s-a temut că Victoria acţionează din umbră... Dar ideea că soţia lui Beckham ar suna personal jurnaliştii ca să le spună picanterii despre Meghan este ridicolă", a comentat pe bună dreptate o sursă pentru The Sun.

Foto: Getty Images

Mai multe