Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data nunţii

15 decembrie 2017   Royals

Palatul Kensington a informat azi că Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data nunţii: 19 mai. Sâmbăta, 19 mai, mai exact, aceeaşi zi în care se va desfăşura finala Cupei Angliei, de mare importanţă pentru supuşii regalişti. Oricum, data este aleasă cât se poate de departe de cea la care ar trebui să nască Ducesa de Cambridge, undeva în luna aprilie.

Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle se va desfăşura la  biserica St George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, un loc „aproape de inimile celor doi îndrăgostiţi”.

Ceremonia va avea loc la doar şase luni după logodnă şi doi ani de când s-au întâlnit pentru prima dată, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute. Meghan şi Harry vor să evite o nuntă mare la Westminster Abbey sau la St Paul’s şi au optat pentru o ceremonie mai intimă în locul în care Prinţul Charles s-a căsătorit cu Camilla, Ducesa de Cornwall, în 2005.

Tocmai de aceea Harry şi Meghan au ales Windsor Castle, mai ales că este mai accesibil şi pentru Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Filip să ajungă la eveniment, iar nunta va fi plătită în întregime din banii Familiei Regale a Marii Britanii.

Înainte de eveniment, Meghan va primi cetăţenie britanică şi va trebui să se boteze în credinţa anglicană.

Mai multe