„Prințul Harry și Meghan Markle trăiesc vieți separate”! Cine a îndrăznit să spună asta despre cei doi

23 septembrie 2024   Royals

Prințul Harry urmează să facă mai multe apariții fără Meghan Markle! Așadar, cei doi trăiesc vieți separate?

Prințul Harry și Meghan Markle „trăiesc vieți separate”, asta în timp ce Ducele de Sussex e tot mai sceptic cu privire la viitorul lui. Cuplul ested de obicei, de nedespărțit, dar de când Prințul Harry a împlinit 40 de ani, cei doi au început să petreacă tot mai mult timp separat. 

Exclusiv pentru publicația The Sun, expertul regal Phil Dampier a susținut că Prințul Harry e tot mai independent, are și multe apariții solo. El a spus publicației: „Este semnificativ faptul că el face atât de multe pe cont propriu acum. Trăiesc vieți mai separate, deoarece se pare că Harry încearcă să își definească viitorul. Bănuiesc că Harry s-a simțit foarte mult ca o piesă de schimb”. 

Discutând despre potențialele intenții ale lui Harry și despre cum ar putea arăta viitorul, el a adăugat: „Vrea roluri mai satisfăcătoare pentru el, așa că s-ar putea să îl vedem mai mult”. 

Prințul Harry ar fi participat singur la un eveniment caritabil în California în weekend. Meghan Markle nu l-a însoțit, ea a renunțat la apariție dând vina pe starea ei de sănătate. 

Ieri, pe 23 septembrie, Prințul Harry începe o vizită de o săptămână a unui eveniment de profil înalt în New York, o călătorie pe care Meghan Markle, a ratat-o. În timpul vizitei sale, Prințul Harry a mers la o organizație de caritate pentru tineri numită după mama sa, Prințesa Diana, și Halo Trust.

Lunea viitoare, 30 septembrie, Prințul Harry urmează să apară la premiile WellChild din Londra. Deși Meghan Markle a luat parte la eveniment în anii precedenți, ea urmează să rămână în SUA săptămâna viitoare cu Prințul Archie, în vârstă de cinci ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de trei ani.

Prezența ducelui de Sussex la ceremonia anuală de premiere a fost confirmată săptămâna trecută, Prințul Harry, care a fost patron al organizației de caritate timp de 16 ani, fiind asociat cu evenimentul de peste un deceniu. „Suntem încântați să anunțăm că WellChild Patron Prințul Harry, Ducele de Sussex, va participa la 2024 WellChild Awards pe 30 septembrie”, a transmis organizația.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe