Prinţul Harry şi tatăl lui, Prinţul Charles, nu-şi mai vorbesc de luni întregi. De ce s-au îndepărtat aceştia?

7 decembrie 2021   Royals

Relaţia Prinţului Harry cu tatăl său este departe de a se ameliora, dimpotrivă.

Conform informaţiilor din culise, Harry şi Prinţul Charles de-abia au schimbat câteva cuvinte în ultimele luni, iar relaţia lor este din ce în ce mai deteriorată. Charles n-a putut trece peste interviul şi dezvăluirile făcute de Ducii de Sussex în timpul interviului cu Oprah, din luna martie.

De atunci, moştenitorul tronului englez a ales să păstreze o tăcere demnă, de teamă că o răfuială publică ar afecta şi mai mult casa regală britanică. Charles şi fiul său cel mic au vorbit ultima dată în persoană acum opt luni, la înmormântarea Prinţului Philip,şi, de-atunci, s-au mai auzit foarte rar la telefon.

“M-a tratat aşa cum a fost tratat şi el”, a dezvăluit Prinţul Harry despre cel care l-ar fi abandonat şi financiar de când Harry şi Meghan Markle s-au mutat în America.

“S-au făcut încercări de a ameliora relaţia lor, dar de-abia au vorbit de la înmormântarea Ducelui de Edinburgh”, a declarat un apropiat al Prinţului Charles pentru presa britanică. Acesta a completat că moştenitorul coroanei îşi iubeşte fiul şi nu va riposta la nicio dezvăluire pe care o va face, de-acum încolo, acesta.

Încă dinainte de apariţia lui Meghan Markle în viaţa Prinţului Harry, relaţia lui Charles cu fiii săi a fost una complexă. Atât Harry, cât şi William l-au acuzat în trecut pe Charles că este un tată absent – unul mai preocupat de treburile regatului şi de moştenirea sa filantropică decât de a petrece timp de calitate cu copiii lui, atunci când aceştia erau mici: Charles n-a fost, aşadar, genul de tată care să fie prezent la meciurile băieţilor lui, să le spună poveşti înainte de culcare sau să dea dovezi de afecţiune.

Mai multe