Prințul Harry tachinat, după ce s-a molipsit de un obicei al Regelui Charles. Acum îl face și el constant

22 august 2024   Royals

Chiar dacă Ducele de Sussex locuiește în Montecito împreună cu soția sa Meghan Markle, unele lucruri nu se schimbă niciodată.

De-a lungul anilor, inevitabil, Prințul Harry și Prințul William au adoptat câteva dintre hobby-urile și obiceiurile tatălui lor, Regele Charles.

Toți trei obișnuiesc să joace polo călare, să petreacă mult timp în aer liber și să stingă luminile inutile de acasă!

Mai presus de toate, grija pentru mediu a Regelui Charles i-a impactat și pe fiii săi. Pe lângă faptul că fiecare individual face acasă la el economie la energia electrică, William și Harry s-au mai molipsit de un obicei sănătos al monarhului britanic. Un obicei cât se poate de ecologic, pentru care Prințul Harry a fost tachinat, după cum povestește el.

În documentarul BBC din 2018, intitulat ”Prince, Son and Heir: Charles at 70”, Prințul William și Prințul Harry au vorbit cu drag despre tatăl lor și despre angajamentul său de a reduce poluarea cu plastic.

În pasajul de familie alocat, Prințul Harry, acum în vârstă de 39 de ani, a explicat cum a adoptat obiceiul tatălui său de a ridica gunoiul de pe jos. „Obișnuiam să fiu tachinat constant la școală pentru faptul că ridicam gunoiul de pe jos”, a dezvăluit el, după care a adăugat: ”Nu îl caut intenționat. Dar dacă te plimbi pe undeva și vezi ceva aruncat, nu e firesc să te apleci și să îl iei?”.

Căci exact așa i-a învățat Charles pe fiii săi. Suveranul britanic este îndrăgostit de natură și face tot ce ține de el pentru protejarea mediului înconjurător. 

Regele Charles a militat de mult timp pentru mediu.

Apoi, Prințul Harry a continuat: „Îți dai seama că am făcut asta pentru că așa m-a învățat tata. De fapt, ar trebui să o facem cu toții”, a menționat, cu convingere, mezinul monarhului britanic, care la vremea documentarului avea o relație foarte strânsă cu familia sa de origine.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe