Prințul Louis are nevoie mai mult ca oricând de Kate. Chiar și slăbită, prințesa îi va face ziua specială

5 aprilie 2024   Royals

Prințul Louis va împlini șase ani pe 23 aprilie și, la fel ca în anii precedenți, mama sa, Kate Middleton, va încerca să-i facă ziua cât mai specială, respectând o tradiție emoționantă.

În 2019, prințesa a apărut în emisiunea A Berry Royal Christmas și a dezvăluit că adoră să facă prăjituri de zilele de naștere ale copiilor ei – iar acest lucru a devenit oarecum o tradiție în familia lor.

„A devenit un pic ca o tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de cocă și glazură, căci fac întotdeauna mult prea multă. Dar îmi place”, a dezvăluit prințesa în acea emisiune.

Și pentru că, pe 2 mai, fiica ei, Prințesa Charlotte, va împlini vârsta de nouă ani, este clar că Prințesa de Wales se va menține ocupată în bucătărie.

„Am văzut-o pe Prințesa de Wales făcând niște portrete oficiale incredibil de distractive și jucăușe ale copiilor ei de-a lungul anilor și pregătindu-le torturile de ziua lor, așa că probabil că ea va simți că este important să păstreze aceste tradiții pentru a menține un sentiment de normalitate în familia ei”, a declarat corespondenta regală Danielle Stacey pentru revista Hello.

Ziua de naștere a Prințului Louis vine la doar câteva săptămâni după ce Kate a postat un video foarte emoționant, după luni întregi de speculații, prin care anunța întreaga lume că a fost diagnosticată cu cancer și că face chimioterapie preventivă.

„Mă aștept ca ea și William să evite orice discuție despre boala ei cu copiii”, a mai adăugat jurnalista britanică. „Chiar ea a spus că devine din ce în ce mai puternică, în fiecare zi, așa că sunt sigură că face tot posibilul să aibă activități în aer liber cu familia ei – picnic, grătare și plimbări pe plajă”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe