Prințul neglijat! Harry a împlinit 40 de ani, dar Meghan nu l-a sărbătorit, au mers la petrecerile altora

18 septembrie 2024   Royals

Meghan l-a dus pe Harry și la o petrecere înainte de ziua lui, nu doar la un eveniment caritabil. Însă nicăieri nu a fost el vedeta serii, deși Prințul Harry marca un moment foarte important: împlinirea a 40 de ani.

Mai neglijat decât oricând, așa pare Ducele de Sussex, care nu a avut și el o petrecere a lui. Dimpotrivă, a mers cu soția la aniversarea unui bun prieten de familie, însă nu există informații potrivit cărora s-ar fi organizat o petrecere comună. Nu. Daily Mail scrie în exclusivitate despre petrecerea de fițe ce a avut loc la Los Angeles în weekendul aniversar al Prințului Harry.

Ei bine, așa cum v-am informat deja, mezinul regal și soția sa au mers sâmbătă la un eveniment caritabil, organizat de una dintre amicele lui Meghan Markle.

Seara Ducesa și-a păstrat zâmbetul până la urechi la petrecerea lui Tyler Perry.

Prințul Harry și Meghan Markle, din cale afară de zâmbitoare, au fost văzuți părăsind evenimentul de sâmbătă, petrecerea organizată în cinstea lui Tyler Perry, cu o seară înainte ca Ducele de Sussex să schimbe prefixul.

Petrecerea organizată pentru Tyler, care a împlinit 55 de ani pe 13 septembrie, a avut loc într-un conac în stil italian din Montecito, domeniu evaluat la cca 31 de milioane de dolari și unde au fost prezenți invitați de top, peste 30, printre care Oprah Winfrey, Gayle King și actorul Aaron O’Connell, care a apărut în filmele lui Tyler.

Evenimentul intim a avut loc în casa spectaculoasă de 8000 mp, cu șase dormitoare și opt băi, care a fost special decorată cu lumini și mobilier de exterior pentru această ocazie.

Un intrus a dat detalii despre marea petrecere.

Un muncitor de la LightenUpInc.com, o companie profesionistă de iluminat, a mărturisit: „S-au distrat copios, cu muzică, dans și cântece. Au existat o mulțime de discursuri și mâncare, de asemenea. Toată lumea s-a distrat foarte bine. A fost o petrecere reușită, cu multe celebrități, nu vă pot spune mai multe.”

Tyler a ajuns în Santa Barbara cu avionul său privat, care a aterizat imediat după ora 18.00. A fost condus la un bungalou de la hotelul Rosewood Miramar Beach și a plecat spre petrecere la 18.30.

Harry și Meghan au fost văzuți aduși cu mașina la locație, care se află la 8,2 mile cu mașina de conacul din Montecito al foștilor membri regali.

Potrivit martorului, un bărbat care părea după voce Harry a ținut un discurs pe la 19:50, după care s-au auzit aplauze.

Oprah a fost prima care a plecat cu Gayle imediat după ora 23:00 înspre conacul ei, aflat în apropiere. Ducele și ducesa au fost văzuți plecând la ora 23.08.

Tyler Perry a plecat cu SUV-ul său la ora 23.22. De asemenea, au fost văzute părăsind locația mai târziu în acea noapte, șeful Paramount, Brian Robbins și soția sa Tracy, prieteni apropiați și vecini apropiați ai Ducilor.

Majoritatea oaspeților au plecat în același timp cu Tyler. Se crede că în zonă există o lege care nu permite muzica după orele 00.00, acesta fiind motivul pentru care petrecerea s-a spart așa repede.

Foto: Profimedia

Mai multe