Prinţul Oscar al Suediei este adorabil în fotografiile oficiale de la ziua lui de naştere

2 martie 2018   Royals

Sărbătoare mare în Familia Regală a Suediei. Astăzi, 2 martie, Prinţul Oscar, Duce de Skåne, a împlinit 2 ani, iar reprezentanţii au eliberat noi fotografii oficiale cu micuţul cu sânge regal.

Mezinul moştenitoarei tronului, Prinţesa Victoria, şi al Prinţului Daniel, şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de sora sa mai mare, Prinţesa Estelle (6), cu un tort care arată delicios. După tradiţia suedeză, Casa Regală a împărtăşit trei portrete noi pentru a marca cea de-a doua aniversare a băieţelului, alături de declaraţia:  "Oricine doreşte să-i trimită felicitări prinţului o poate face prin intermediul Facebook sau prin trimiterea unei urări prin intermediul formularului de pe site."

Într-o fotografie, micuţul arată foarte încântat de tortul pentru ziua lui de naştere, fiind surprins cu zâmbetul pe buze şi cu o lingură în mână. De asemenea, Oscar a fost surprins şi în timp ce sufla în lumânările de pe tort sau alături de sora sa, stând la masă.

Îmbrăcat într-o cămaşă bleu şi cu o vestă tricotată pe deasupra, cu o freză la modă, fiul Prinţesei Moştenitoare Victoria este pur şi simplu adorabil. Pe 23 februarie a fost ziua de naştere a Prinţesei Estelle, iar Casa Regală a sărbătorit-o cu fast şi a marcat evenimentul tot cu o serie de fotografii superbe.

Foto: Casa Regală a Suediei

Mai multe