Prințul petrecăreț! William s-a distrat cu copiii George și Charlotte la concertul lui Taylor Swift

23 iunie 2024   Royals

Prințul William s-a distrat alături de copiii lui și de alți membri ai familiei regale britanice la concertul susținut de Taylor Swift în Marea Britanie!

Fani înfocați Taylor Swift! Prințul William a fost văzut distrându-se de minune, etalându-și abilitățile de dansator în timpul primului concert The Eras Tour al lui Taylor Swift din Marea Britanie, concert care a avut loc vineri. Prințul de Wales a participat la eveniment împreună cu copiii săi Prințul George, 10 ani, și Prințesa Charlotte, 9 ani.

Pe internet au apărut imagini care par să îl arate pe viitorul rege luând în serios sfatul cântăreței americane, "scuturându-se" pe melodia ei, „Shake it Off”. Prințesa Charlotte poate fi văzută imitându-și tatăl. Zara Tindall, verișoara lui William, și soțul său, Mike Tindall, au fost și ei prezenți la concertul de pe stadionul Wembley.

Prințul William, îmbrăcat într-o cămașă cu nasturi albastru deschis și un blazer, a putut fi văzut zâmbind în timp ce dansa.

Primul dintre cele trei concerte ale lui Taylor Swift pe stadionul Wembley a avut loc vineri, în ziua în care Prințul de Wales și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare. Distribuind clipul cu Prințul de Wales dansând, contul oficial X al The Eras Tour a comentat: „Prințul William vibrează și dansează pe "Shake It Off" în prima seară a "The Eras Tour" al lui Taylor Swift la Londra!".

Mai devreme în cursul zilei, fanfara militară a Palatului Buckingham a interpretat o interpretare a piesei "Shake It Off" a lui Taylor Swift în timpul ceremoniei de schimbare a gărzilor.

Prințul de Wales a cunoscut-o pe Taylor Swift, celebra cântăreață americană, în 2013 și chiar a cântat din tot sufletul alături de ea și de artistul Jon Bon Jovi piesa „Living' On a Prayer”. S-a întâmplat la un eveniment la Palatul Kensington.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe