Prințul William a dezvăluit ce „tratament” îi va aplica fratelui său, Prințul Harry, când va ajunge rege

16 septembrie 2024   Royals

Urarea pe care Prințul William și Kate Middleton i-au făcut-o Prințului Harry cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a Ducelui de Sussex arată respectul pe care familia regală încă îl are față de „prințul înstrăinat”.

Duminică, Prințul William și Kate Middleton au avut un mesaj public de „La mulți ani” pentru Prințul Harry. A fost pentru prima dată în ultimii ani când Prințul și Prințesa de Wales au făcut un gest spre împăcarea cu Ducele de Sussex. Și Regele Charles i-a urat, de asemenea, în mod public fiului său cel mic o zi de naștere fericită, postând un mesaj pe contul X oficial al său și al Reginei Camilla.

Postarea a fost însoțită de o fotografie zâmbitoare cu Prințul Harry, care apare îmbrăcat impecabil. Aceste urări publice vin după mai mulți ani de tensiuni tot mai mari în cadrul familiei regale britanice, marcate de interviuri, emisiuni TV și o carte de memorii care au părut să creeze o ruptură între Prințul Harry și rudele sale.

De când a renunțat la rolul său de membru senior al familiei regale britanice în 2020, Prințul Harry s-a stabilit în Montecito, California, împreună cu soția sa, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor, Prințul Archie, 5 ani, și Prințesa Lilibet, 3 ani.

În ciuda mesajului public de ziua de naștere din partea Prințului de Wales, sursele Daily  Express sugerează că o împăcare între frați rămâne puțin probabilă. Totodată, cu acest mesaj s-a aflat și cum își va trata Prințul William fratele atunci când va deveni rege - cu respect și cu o oarecare răceală. Relația lor a fost tensionată după ce Prințul Harry a renunțat la îndatoririle regale și după ce a făcut o serie de dezvăluiri despre viața de familie.

Cei doi nu s-au apropiat în timpul unei ceremonii comemorative recente pentru unchiul lor decedat, Lordul Robert Fellowes, care a avut loc în Marea Britanie. Și, deși Prințul Harry și-a exprimat entuziasmul cu privire la împlinirea vârstei de 40 de ani, s-a aflat că niciun membru al familiei regale britanice nu a mers în Statele Unite pentru a marca evenimentul. Prințul Harry și-a sărbătorit ziua la un eveniment alături de Meghan Markle și prietenii ei.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe