Prințul William a glumit despre cel mai urât cadou oferit vreodată! Kate îl tachinează și acum

27 iunie 2024   Royals

Recent, a fost ziua lui. Prințul William a împlinit 42 de ani pe 21 iunie și își amintește că, de-a lungul anilor, a oferit și a primit multe cadouri speciale, mai ales unele pe care nu le va uita niciodată.

Prințul William a glumit recent despre cel mai neinspirat cadou pe care l-a făcut vreodată și pe care Kate, Prințesa de Wales nu îl va lăsa să-l uite.

A fost un cadou deosebit, amuzant și drăguț, care a arătat latura lui jucăușă: este vorba de un... binoclu.

Potrivit Prințului William, deși el l-a considerat un gest „cu adevărat romantic”, Prințesa Kate a fost inițial perplexă când a primit cadoul neconvențional.

În 2020, moștenitorul tronului a apărut la „That Peter Crouch Podcast” de la BBC, unde a discutat despre primele zile ale relației lui cu Kate Middleton.

Gazdele podcastului, Peter Crouch, Chris Stark și Tom Fordyce, discutau atinci despre cele mai proaste cadouri pe care le-au făcut vreodată partenerilor lor, Crouch mărturisind că i-a cumpărat soției sale, Abbey Clancy, o haină de ploaie, în timp ce altul a spus că odată a dăruit cuiva un copac.

Când William a fost întrebat: „Ne poți bate la aceste cadouri proaste?”, William a răspuns fără ezitare: ”Cu siguranță, cred că pot. Odată, i-am dăruit soției mele un binoclu, cadou pe care nu mă lasă să îl uit și cu care mă tachinează și azi. Ei bine, așa am început eu să o curtez”, a glumit Prințul de Wales. ”Se pare că am reușit”, a continuat, cu umor, William.

Ce-i drept, asta este și frumusețea în căsnicia lor: au umor și râd mult.

Între ei, este o complicitate adorabilă.

Însă dincolo de umorul cu care a cucerit-o pe Kate, William a dovedit că e bun și în situații de criză. El îi este aproape Prințesei în cele mai grele clipe ale sale, când traversează o cumpănă nebănuită, tratamentul împotriva cancerului!

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe