Prințul William a ieșit în oraș, seara, fără Kate Middleton! Unde s-a distrat viitorul rege

28 iunie 2023   Royals

Prințul William a fost surprins dansând toată noaptea cu un prieten la doar câteva ore după ce și-a făcut apariția la Royal Ascot alături de Kate Middleton!

Prințul William a fost văzut în clubul de noapte KOKO din Camden alături de prietenul său, Guy Pelly, și de un alt amic, însă Kate Middleton nu a fost văzută alături de eo. Imaginile, dezvăluite de MailOnline, îl surprind pe moștenitorul tronului britanic  îmbrăcat într-o cămașă albastru deschis și ținând în mână o bere, legănându-se într-o parte și alta într-o lojă privată, la doar câteva ore după ce a apărut vineri la Royal Ascot. 

Prințul William și Guy Pelly, proprietarul unui club de noapte și, de asemenea, nașul celui mai mic copil al familiei Wales, Prințul Louis, s-au distrat ore la rând, prințul fiind surprins în imagini foarte relaxat în timp ce dansa. La un moment dat, într-un interviu, el spunea că "a dansa treaz este întotdeauna o idee proastă". Prințul William a dansat pe clasicul hit hip-hop „I Got 5 On It de Luniz”, înainte de a dansa pe muzică electronică, scrie express.co.uk

E posibil ca Prințul William să fi sărbătorit cu întârziere ziua de naștere alături de prieteni, întrucât a împlinit 41 de ani pe 21 iunie.

Aceasta nu este prima dată când Prințul William și Pelly au ieșit împreună la petreceri, ei au fost văzuți și într-un club de noapte din Verbier, Elveția, în timpul unei vacanțe de schi în 2017. Cei doi sunt prieteni de mulți ani, deoarece "bufonul curții", Pelly, a organizat petrecerea de burlaci a lui William în 2011, înainte de căsătoria acestuia cu Kate Middleton.

Membrii familiei regale, pasionați de dans

La concertul încoronării de luna trecută de la Castelul Windsor, mulți membri ai familiei regale s-au bucurat să danseze pe unele dintre cele mai mari hituri ale lui Lionel Richie și Katy Perry. William, Kate și cei doi copii mai mari ai lor, prințul George și prințesa Charlotte, au fost fotografiați dansând și fluturând steaguri pentru a sărbători această mare ocazie.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe