Prințul William a organizat o petrecere în grădină, pe ploaie, în numele Regelui! Cine i-a fost alături

22 mai 2024   Royals

Evident, marea absentă a fost soția sa, Kate Middleton. Prințesa de Wales lipsește pentru prima dată de la acest tip de eveniment. Nici măcar ploaia însă nu le-a stricat petrecerea în grădină.

Foarte repede, domeniul rezervat petrecerii s-a transformat într-o mare de umbrele, însă nu este nimic deosebit, britanicii au învățat să conviețuiască cu ploaia.

La patru ace și cu joben, William a făcut tot posibilul să fie zâmbitor, carismatic și să se bucure de moment. Activii familiei regale s-au reunit. Viitorul rege a fost susținut de verișoarele sale Zara și Prințesele Eugenie și Beatrice. Nu a lipsit nici soțul Zarei, Mike Tindall.

Fiica Prințesei Anne a fost adorabilă, surprinsă într-un moment Mary Poppins. Prezent a fost și fratele Zarei, Peter Phillips.

”Petrecerea Suveranului” a fost găzduită în grădina Palatului Buckingham ieri, 21 mai 2024.

Reuniunea regală i-a strâns pe toți laolaltă, după mult timp.

Prințul William și-a invitat personal membrii familiei la garden party să îi fie alături, în timp ce soția sa, Prințesa de Wales, își continuă recuperarea după tratamentul cancerului.

Ploaia nu a afectat organizarea. William și verii săi au socializat din plin cu oaspeții. Viitorul rege, în vârstă de 41 de ani, a glumit că este „vremea perfectă pentru înot”, în timp ce s-a întâlnit cu Douglas Whitlam, președintele Swim England, iar mai târziu a dezvăluit că fiul său, Prințul George, în vârstă de zece ani, este un „potențial pilot în devenire”. S-a confesat lui Chrissie Lacey, care i-a dăruit lui William biscuiți de casă făcuți de ea, întrucât Prințul de Wales este un mare iubitor de biscuiți.

De asemenea, William a plecat cu o carte pentru copii pe care s-a angajat să o citească prințului Louis la culcare, de la autorul în devenire Rowan Aderyn, parte a echipei Prince's Homewards din Newport, Gwent.

În ultimii ani, mulți fani regali s-au întrebat adesea de ce verișoarele Prințului de Wales nu își alocă sarcini regale, în special într-un moment în care există presiuni asupra unui contingent mai mic de membri ai familiei regale.

Răspunsul este pentru că și-au făcut deja cariere. Beatrice lucrează pentru compania de tehnologie din SUA, Afiniti, în timp ce Eugenie este director la galeria de artă Hauser & Wirth din Londra.

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe