Prințul William cel fără Kate, sprijinit de două femei importante în viața lui la Royal Ascot

20 iunie 2024   Royals

Familia, înainte de toate. Acesta a fost dictonul zilei de ieri de la festivalul ecvestru Royal Ascot, acolo unde a avut loc reuniunea membrilor familiei regale.

Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie și Zara Tindall au fost într-o dispoziție afectuoasă atunci când s-au întâlnit la cursele de cai de la Royal Ascot cu Prințul William și cu socrii săi, Michael și Carole Middleton.

Zara Tindall, în vârstă de 43 de ani, o apariție foarte elegantă într-o rochie albă cu flori roz, a fost fotografiată întâmpinându-și călduros verișorul, pe Prințul William, sosit singur la popularul eveniment al verii, fără Kate Middleton, bineînțeles.

Într-un alt moment al zilei, Zara a fost văzută vorbind cu Prințul William și cu soacra acestuia, Carole Middleton.

În timpul conversației, fiica cea mică a Prințesei Anne a fost fotografiată ajustând cu afecțiune jacheta vărului ei, pe care acesta o asortase cu o pălărie în aceeași culoare.

Ieșirea publică a soților Middleton vine după ce fiica lor, Kate, în vârstă de 42 de ani, care face chimioterapie preventivă pentru o formă nedezvăluită de cancer încă din luna februarie, a fost prezentă, sâmbăta trecută, la festivitățile Trooping the Color.

Ultima apariție publică a lui Carole și Michael Middleton a fost la concertul de Crăciun denumit Royal Carols: Together at Christmas, organizat la Westminster Abbey din Londra, în decembrie 2023.

Prezentă în ziua a doua a evenimentului Royal Ascot a fost și Sarah Ferguson, mama Prințeselor Beatrice și Eugenie, care a dezvăluit și ea, anul acesta, că a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer de piele. Sarah a fost îmbrățișată cu căldură de aceeași Zara, care-a împărțit câte o îmbrățișare strânsă fiecărui membru al familiei pe care l-a întâlnit, ieri, la Royal Ascot. Este cât se poate de clar că fiica Prințesei Anne are o inimă mare...

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe