Prințul William, față în față cu Regina Daenerys din „Game of Thrones”! Emilia Clarke e recunoscătoare

22 februarie 2024   Royals

Prințul William s-a întâlnit cu Regina Daenerys din „Game of Thrones”! Actrița Emilia Clarke a fost felicitată pentru toată munca ei de Prințul de Wales.

Miercuri, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, le-a înmânat Emiliei Clarke, actrița din serialul „Game of Thrones”, și mamei sale, Jennifer Clarke, medaliile Most Excellent Order of the British Empire, în semn de recunoaștere a serviciilor pe care le-au adus persoanelor cu leziuni cerebrale, în calitate de fondatori ai organizației caritabile SameYou.

„De la Westeros la Windsor, o adevărată plăcere să le prezint astăzi pe @emilia_clarke și pe mama ei, Jennifer, cu distincțiile lor pentru activitatea lor caritabilă cu @sameyouorg, care sunt alături de persoane în recuperarea lor după leziunile cerebrale 🎖️ Felicitări tuturor beneficiarilor de astăzi!", a transmis echipa Prințului de Wales. 

În clipul video postat pe pagina oficială de Instagram a prințului, mama și fiica sunt surprinse zâmbind în timp ce Prințul William a fixat insignele și a vorbit despre ceea ce a însemnat munca lor. 

„Ei bine, a fost o mare onoare personală, dar mai important este că am înființat această organizație de caritate pentru că consecințele leziunilor cerebrale sunt atât de necunoscute", a declarat Jennifer Clarke.

„Să ai un premiu ca acesta... cireașa de pe tort", a spus Emilia Clarke, în vârstă de 37 de ani. "O să mă fotografiez datorită acestui premiu. Iar oamenii vor spune: "De ce această persoană, pe care o recunoaștem, a primit acest premiu?". Iar noi vom spune: 'Este pentru recuperarea leziunilor cerebrale'. "

„Facem acest lucru pentru a încerca să ajutăm alți oameni care fac acest lucru de mult mai mult timp decât noi, pentru a face schimbările de care oamenii au atât de multă nevoie", a adăugat Jennifer Clarke.

Vestea că Emilia Clarke și mama ei vor fi felicitate pentru munca lor a fost anunțată în lista de onoruri de Anul Nou 2024 a Regelui Charles din decembrie 2023, care îi recunoaște pe cei din Marea Britanie care au excelat în domeniile lor.

Cum a înființat Emilia Clarke organizația caritabilă

Emilia Clarke, care a interpretat-o pe Regina Daenerys Targaryen în serialul „Game of Thrones” pe parcursul celor opt sezoane din 2011 până în 2019, a suferit două anevrisme în 2011 și 2013, împărtășindu-și povestea pentru prima dată într-un eseu din 2019 pentru The New Yorker publicat cu puțin timp înainte de premiera ultimului sezon.

„Întreaga experiență m-a inspirat să îmi lansez organizația caritabilă SameYou", a declarat Emilia pentru People în noiembrie acel an. "Viețile oamenilor se transformă complet după o leziune cerebrală, iar nucleul muncii noastre este recuperarea - nu este vorba doar de primele săptămâni în care ai nevoie de ajutor, ci ai nevoie în continuare de ajutor timp de ani de zile", a susținut ea. 

Foto: Getty Images

Mai multe