Prințul William întrerupe vacanța de familie dintr-un motiv foarte emoționant. Ce s-a întâmplat

28 octombrie 2024   Royals

Și familia regală britanică se află în vacanța semestrială de toamnă cu copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințul William, un familist convins, se bucură în prezent de timp de calitate alături de soția sa, Prințesa Kate și cei trei copii ai lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, nouă ani și Prințul Louis, șase, în timpul mult așteptatei vacanțe școlare semestriale. Micuții învață toți împreună la școala Lambrook.

Cu toate acestea, Prințul de Wales ne arată că este prezent în social media, căci chiar și atunci când este în vacanță, nu uită să semnaleze evenimentele importante.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta.

Chiar dacă îndatoririle regale erau pe pauză în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, asta nu l-a împiedicat pe William să-l felicite personal pe Billy Monger, care a doborât recordul Ironman la categoria dublu amputat de la Campionatul Mondial din Kona, Hawaii.

În urma ultimei sale realizări, Billy și-a anunțat recordul final, după ce a finalizat cursul de 140,6 mile. "14:23:56 - Nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat, Recordul Campionatului Mondial a fost doborât. Sunt oficial IRONMAN. Haideți," a scris el pe X.

În timp ce mulțimile de fani s-au grăbit să-l felicite pe Billy, Prințul William a împărtășit și el online felicitările sale sincere: „Bravo Billy, felicitări pentru efort, ești o inspirație. W”, a răspuns el.

Moștenitorul tronului în vârstă de 42 de ani a urmărit îndeaproape parcursul lui Billy, precum și numeroasele sale realizări.

Fost pilot de curse, lui Billy, în vârstă de 25 de ani, i s-au amputat ambele picioare după ce a fost implicat într-un accident aproape fatal la Donington Park în 2017. De atunci, și-a început o carieră în radiodifuziune și a oferit recent analiza transmisiunilor Jocurilor Paralimpice pe Channel 4, explică HELLO!.

Acești membri regali importanți se află în vacanța de toamnă. 

De obicei, Prinții de Wales se retrag la reședința lor din Norfolk – Anmer Hall – și, cu Halloween-ul care se apropie cu pași repezi, e posibil să aibă niște planuri înfricoșătoare pregătite.

În trecut, Kate, acum în vârstă de 42 de ani, a cumpărat costume pentru copiii ei din Sainsbury's, un magazin local.

Foto: GettyImages

Mai multe