Prințul William l-a înlocuit pe Harry! Cine a devenit fratele de suflet al viitorului rege

27 decembrie 2023   Royals

Din cauza scandalurilor, Prințul William l-a înlocuit pe Harry! Pe un alt membru al familiei regale îl consideră fratele lui de suflet!

Mike Tindall, ginerele Prințesei Anne, sora Regelui Charles, a fost supranumit "fratele de care Prințul William are nevoie", în ciuda trecutului lor diferit. Deși amândoi au frecventat școli publice scumpe, William a mers la Eton, iar Tindall la Queen Elizabeth Grammar, cei doi s-au apropiat în ultima vreme, deoarece jucătorul de rugby s-a integrat perfect în familia regală.

Prietenia lor a ieșit la iveală în perioada Crăciunului, când fotografii i-au surprins pe cei doi în Norfolk, iar în una dintre imagini apare Tindall care îl îmbrățișează pe Prințul George, băiatul cel mare al lui William. 

Cu toate acestea, Mike Tindall și Prințul William sunt caractere oarecum diferite. Primul este cunoscut pentru consumul de alcool și pentru comportamentul său acid ca fost jucător de rugby, în timp ce Prințul William este considerat un fan al fotbalului și o persoană care nu se poate descurca cu băutura. La slujba din ziua de Crăciun, Mike Tindall a fost văzut în ipostaze amuzante alături de copiii lui William, notează The Express

Experta regală Rosa Silverman a descris cum Mike Tindall a "umplut golul" creat de Prințul Harry, care a plecat și l-a lăsat pe William singur. Interesant e că Mike Tindall l-a menționat pe Prințul William într-o discuție uimitoare în podcastul fostului profesionist de rugby Rob Burrow. Mike Tindall a explicat cum William și-a câștigat porecla amuzantă de "One Pint Willy" pentru că "nu este cel mai bun băutor". Tindall și-a dat seama apoi că poate a povestit un pic prea mult și și-a cerut rapid scuze: "Oh, Doamne. S-a aflat acum. Îmi pare rău, domnule." Potrivit lui Silverman, Tindall chiar a dezlvăluit o glumă incredibil de inedită la adresa Prințului William la petrecerea de 27 de ani a acestuia. Când l-a văzut pe viitorul rege, l-a salutat spunându-i: "Ce mai faci, cheliosule?", la care Will a răspuns: "Ce-ți pasă, grasule?". 

Silverman spune că tachinările constante amintesc de relația pe care William a avut-o cu Harry când cei doi erau tineri. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe