Prinţul William, lovit de Covid-19. "Ajunsese să aibă dificultăţi de respiraţie"

2 noiembrie 2020   Royals

Se pare că la Casa Regală britanică nu doar Prinţul Charles a fost lovit de Covid-19.

Fiul lui în vârstă de 38 de ani şi moştenitor al tronului s-a luptat, la rândul lui, cu această afecţiune, dar a ţinut secret diagnosticul. Ei bine, Prinţul William a contractat virusul în luna aprilie, la câteva zile după ce tatăl lui, Prinţul Charles, afla că este infectat.

Dacă Charles a avut o formă uşoară a acestui virus, surse din apropierea familiei regale susţin că William a fost lovit destul de rău de boală, ajungând, la un moment dat, să aibă probleme în a respira. Acest lucru i-a alarmat pe cei din jurul lui, dar i-a şi şocat, având în vedere că prinţul este foarte fit şi are o sănătate de fier.

William a ales să ţină secret diagnosticul pentru a nu alarma şi mai mult supuşii britanici, într-o perioadă în care premierul acestui regat se lupta pentru viaţa lui, la terapie intensivă. Ducele de Cambridge a ales să se izoleze la reşedinţa lui de la ţară, Anmer Hall, din Norfolk, unde a fost tratat de medicii palatului.

Aici, Prinţul William şi-a continuat responsabilităţile regale prin intermediul internetului şi a apărut prin video-call la diferite acţiuni online. Nu avem informaţii dacă soţia lui, Kate Middleton, şi cei trei copii ai cuplului, au fost infectaţi, la rândul lor, cu Covid.

Mai multe