Prințul William n-a uitat cum s-a accidentat la golf, în copilărie! A avut și o cicatrice în frunte

12 iunie 2024   Royals

În cadrul unei vizite pe care a făcut-o ieri, Prințul William și-a amintit de accidentarea pe care a suferit-o în copilărie, pe când juca golf.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a vizitat Țara Galilor pe 11 iunie pentru a vedea cum algele pot fi atât o sursă de hrană, cât și o resursă alternativă în industrie. Acesta a călătorit la Cardiff cu trenul, iar o fotografie din timpul călătoriei sale a fost împărtășită pe rețelele de socializare și îl arată pe regal privind pe fereastră, cu un telefon și un dosar cu monogramă pe masa din fața sa.

Odată ajuns în Țara Galilor, Prințul William s-a întâlnit cu reprezentanți ai întreprinderilor care folosesc alge marine pentru a crea produse precum ambalaje pentru fast-food. Biroul său de presă a transmis că a vrut să sărbătorească „progresul deja realizat în Țara Galilor și să afle despre alte inovații în domeniul algelor marine care ar putea sprijini industria galeză a algelor marine să își atingă potențialul maxim”.

Evenimentul din 11 iunie de la Universitatea Metropolitană din Cardiff a fost organizat de proiectul de mediu al Prințului William, Premiul Earthshot, și de Comisarul pentru generațiile viitoare din Țara Galilor pentru a sărbători și a descoperi minunile algelor marine. Două dintre întreprinderile reprezentate la prezentare au inclus startup-ul de ambalaje sustenabile Notpla, care a câștigat categoria Build a Waste-Free World (Construiți o lume fără deșeuri) la premiile Earthshot Prize din noiembrie 2022, și Sea Forest, finalistul Earthshot Prize 2023.

În cadrul vizitei, el s-a întâlnit cu Pierre Paslier de la Notpla, iar Prințul William și-a amintit de un accident de golf din copilărie, care l-a lăsat cu o cicatrice pe frunte, în timp ce i se arăta tee-ul de golf al companiei, realizat din alge marine.

Pentru publicația People, Paslier a zis: „Se uita la prototip și l-am întrebat dacă îi place să joace golf. Fără golf pentru mine”. În copilărie, Prințul William s-a accidentat în timp ce juca golf și a rămas cu un semn pe care l-a numit „cicatricea lui Harry Potter”.

„Îi spun așa pentru că uneori strălucește și unii oameni o observă, alteori nu o observă deloc”, a spus el. "Am fost lovit de o crosă de golf atunci când jucam golf cu un prieten de-al meu”.

Foto: Profimedia

Mai multe