Prințul William rupe tăcerea după ce Kate Middleton a terminat chimioterapia! Care e, de fapt, starea ei

10 septembrie 2024   Royals

Prințul William a făcut declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, care a anunțat că a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie. El și-a petrecut ziua de ieri îndeplinind angajamente în Llanelli, în sudul Țării Galilor.

Ieri, 9 septembrie, Prințul William, în vârstă de 42 de ani, care are un look nou cu barbă, a ajuns în Țara Galilor, unde a făcut o primă oprire la  o școală primară pentru a se întâlni cu elevii care au luat parte la Urdd Eisteddfod 2024, un festival de o săptămână care celebrează limba și cultura galeză.

Al doilea angajament al zilei l-a dus la sediul Wales Air Ambulance, urmat de o vizită la echipa locală Scarlets Rugby Union pentru a sărbători jucătoarele galeze de rugby. 

De o mulțime de fani regali el a fost așteptat, iar Prințul nu i-a dezamăgit, i-a salutat și chiar a dat mâna cu unii dintre ei. Vorbind cu doamna Pauline Thomas, în vârstă de 74 de ani, Prințul William a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre starea lui Kate Middleton, Soția lui a anunțat de curând că a terminat chimioterapia și că acum cancerul e în remisie.

„Sunt vești bune, dar mai este încă un drum lung de parcurs”, a zis el. În videoclipul soției sale Kate lansat cu o zi înainte, Prințesa, în vârstă de 42 de ani, a spus: „Să fac tot ce pot pentru a mă vindeca de cancer este acum obiectivul meu.

Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai iau câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea”. 

„William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor ne-au făcut atât de umili", a continuat Kate Middleton în mesajul ei video, în care apare arătând mai bine ca niciodată, îmbrăcată într-o rochie de vară cu imprimeu etnic și într-o alta simplă, bleu. Și cei trei copii ai ei îi sunt alături.

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe