Prințul William din cale afară de fericit, după ce golul lui Watkins a trimis Anglia în finala EURO 2024

11 iulie 2024   Royals

Regele a încurajat, de asemenea, echipa lui Gareth Southgate să „asigure victoria” într-un mesaj hilar. Ollie Watkins de la Aston Villa a fost omul serii pentru echipă și a trimis Anglia în finală, unde se va confrunta cu Spania.

Prințul de Wales a salutat în online golul lui Ollie Watkins din ultimul minut, în timp ce Anglia merge în finala Euro 2024. Prințul William, un fan înflăcărat al Aston Villa, a scris pe Instagram: „Ce frumusețe, Ollie! Felicitări Anglia! Finaliștii #EURO2024 - W”.

S-a întâmplat după ce regele a încurajat echipa lui Gareth Southgate să „asigure victoria înainte de necesitatea oricăror goluri minune de ultim moment sau a unei finale dramatice cu lovituri de la 11 m” pentru a atenua stresul asupra „ritmului cardiac și tensiunii arteriale colective” a națiunii.

Într-un mesaj personal adresat antrenorului Angliei, după fluierul final în semifinala împotriva Olandei miercuri seara, Charles a scris: „Eu și soția mea ne alăturăm întregii familii pentru a vă ura cele mai calde felicitări că v-ați calificat în finală. Vă transmitem cele mai bune urări pentru meciul de duminică. Și vă pot încuraja să obțineți victoria înainte de a fi nevoie de goluri minune în ultimul moment sau lovituri dramatice de la 11 m, astfel sunt sigur că stresul asupra ritmului cardiac colectiv și a tensiunii arteriale a națiunii ar fi atenuat foarte mult! Succes, Anglia.” A fost semnat Charles R, scrie HELLO!.

William a trăit intens și a fost captivat de tot ce s-a întâmplat acolo pe teren la meciul anterior cu Elveția. Atunci s-a dezlănțuit în tribune și a trăit tot la maxim.

Mulțimea a trecut rapid la delir, după ce atacantul de la Aston Villa Ollie Watkins a marcat golul victoriei în minutul 90, pentru a trimite Anglia să înfrunte Spania în finala de duminică.

Anglia s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a trecut de Olanda, miercuri, în semifinale scor 2-1. Batavii au deschis scorul prin Xavi Simons (7), englezii au egalat până la pauză, datorită lui Harry Kane, care a transformat un penalty în minutul 18. Lovitura decisivă a venit în minutul 90+1, de la Ollie Watkins.

Foto: GettyImages

Mai multe