Prințul William s-a întors în locul special care îi aduce aminte de începutul relației cu Kate Middleton

12 septembrie 2024   Royals

Prințul William bifează o nouă apariție importantă, după ce soția Kate Middleton a anunțat că a încheiat tratamentul de chimioterapie.

Pe 12 septembrie, Prințul William, în vârstă de 42 de ani, s-a întors la baza Royal Air Force, unde și-a luat brevetul de pilot în 2008, sub privirile prietenei sale de atunci, Kate Middleton.

Prințul William l-a reprezentat pe tatăl său, Regele Charles, la Parada RAF Cranwell din Lincolnshire. Apariția vine după ce prințul a călătorit în Țara Galilor, pe 10 septembrie, și după ce soția lui, Kate Middleton a dezvăluit într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. În mesajul său, Prințesa de Wales a spus că „drumul ei spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”. 

Prințul William, care și-a redus angajamentele publice în ultimele nouă luni din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton, s-a simțit mai încrezător în reluarea sarcinilor regale și iată că muncește din greu în această săptămână. El se pregătește, de asemenea, pentru o călătorie în Cape Town, Africa de Sud, în noiembrie, pentru Earthshot Prize, la care va participa fără Kate Middleton.

Prințul William i-a felicitat pe absolvenți

La sosirea sa pe 12 septembrie la eveniment, Prințul William a primit Salutul Regal și a asistat la un zbor deasupra colegiului. Apoi a inspectat rangul din față al Gărzii, a înmânat patru premii și a ținut un scurt discurs de felicitare a absolvenților. După ceremonie, Prințul William a socializat cu noii ofițeri, familiile și prietenii acestora în sala de mese a colegiului, aflând despre experiențele lor de pregătire și aspirațiile lor viitoare.

Patruzeci și opt de cadeți RAF au fost sărbătoriți pentru finalizarea Cursului de ofițeri subofițeri și a Cursului modular de formare inițială, cărora li s-au alăturat patru cadeți ofițeri internaționali din Iordania, Kenya, Pakistan și Uganda.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe