Prințul William și-a întrerupt vacanța de Paște pentru a transmite un mesaj special! Cui l-a adresat

10 aprilie 2024   Royals

Când vine vorba de fotbal, Prințul William nu ține cont și își întrerupe și vacanțele pentru a transmite gândurile sale!

Prințul William și-a întrerupt vacanța de Paște alături de copiii săi și de Kate Middleton pentru a transmite un mesaj special unei persoane importante.

Pasionat de fotbal, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a scris un mesaj emoționant pentru Rachel Daly, atacant al echipei naționale engleze și al echipei Aston Villa, în momentul în care aceasta și-a anunțat retragerea din fotbalul internațional.

Într-un mesaj personal pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, Prințul William a scris: "Mulțumesc pentru atâtea performanțe de neuitat cu @Lionesses @RachelDaly3. W.". Mesajul lui William a venit ca un răspuns la anunțul sportivei Rachel, care se retrage din echipa națională a Angliei. "Nu plângeți pentru că s-a terminat, zâmbiți pentru că s-a întâmplat", a scris ea alături de declarația sa. Fotbalista, în vârstă de 32 de ani, care are 84 de selecții, a făcut parte din echipa Lionesses care a câștigat Euro 2022. 

Managerul echipei Lionesses, Sarina Wiegman, a declarat despre Rachel: "A fost un privilegiu să lucrez cu ea. Nu am lucrat niciodată cu o jucătoare atât de versatilă, mereu cu zâmbetul pe buze, aducând energie și dând tot ce are mai bun pentru echipă". Prințul William, care este președintele Federației Engleze de Fotbal, s-a întâlnit anterior cu vedeta Angliei și a înmânat medaliile câștigătorilor echipei la finala Euro 2022 împotriva Germaniei.

Prințul le-a surprins pe Leoaice și pe terenul de antrenament de la St George's Park în iunie 2023, înainte de Cupa Mondială feminină. El a fost criticat pentru că nu a călătorit la turneul din Australia și Noua Zeelandă vara trecută, când echipa Angliei a ajuns în finală împotriva Spaniei.

La momentul respectiv, s-a înțeles că prințul a luat decizia de a nu merge pentru că o călătorie în Australia ar fi implicat traversarea lumii cu avionul pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

În continuare, Prințul William se bucură de vacanța de Paște alături de cei trei copii ai lui și o susține pe Kate Middleton, care a dezvăluit de curând că suferă de cancer. Prințesa de Wales se recuperează și urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe