Prințul William, vizită emoționantă în locul unde cândva a locuit cu Prințesa Kate. A înfruntat ploaia

9 iulie 2024   Royals

Prințul William a făcut o revenire emoționantă la Anglesey, unde a locuit pentru prima dată cu soția sa, Prințesa Kate. Zona din nordul Țării Galilor ocupă un loc special în inima viitorului rege.

Prințul de Wales a făcut copleșit de amintiri în timp ce a revenit la fosta sa bază aeriană din Anglesey, Țara Galilor de Nord.

William, care a locuit aici la puțin timp după nunta cu Kate, a fost staționat la RAF Valley din 2010 până în 2013, când a servit ca pilot de căutare și salvare RAF.

Marți, el a fost primit cu căldură la bază, în noul său rol de Royal Onorary Air Commodor, funcție pe care a preluat-o de la tatăl său, regele Charles, în august, anul trecut.

Potrivit HELLO!, locația este singura stație a RAF din Țara Galilor și găzduiește Școala de antrenament de zbor nr. 4, responsabilă cu pregătirea următoarei generații de piloți de luptă din Marea Britanie. Echipajele de la bază sunt, de asemenea, instruite pentru operațiuni montane și maritime din întreaga lume.

Prințul William a beneficiat de un tur al bazei.

Prima oprire a zilei a fost la turnul de control al traficului aerian, unde William, în vârstă de 42 de ani, a văzut sălile de control și noile echipamente de supraveghere. I s-a spus, de asemenea, despre planurile de renovare a celei de-a doua piste a RAF Valley într-un proiect estimat că va costa aproximativ 44 de milioane de lire sterline.

Prințul de Wales și-a reluat activitățile regale, după un început de an cumplit, când a aflat că soția sa are cancer. Viitorul monarh s-a purtat însă impecabil și a reușit să stea pe acasă cât de mult s-a putut, ca să-și sprijine familia.

Apropiații lui Kate au făcut scut în jurul ei, pentru ca ea să se poată ocupa de revenire, din punct de vedere medical. Nu se știe tipul de cancer de care suferă, însă apariția sa recentă i-a liniștit pe fanii regali, care deveniseră foarte îngrijorați din cauza absenței sale îndelungate.

Foto: Profimedia

Mai multe