Proaspăta bunică Sarah Ferguson şi-a făcut intervenţii estetice. Cum arată chipul ei acum?

17 februarie 2021   Royals

Săptămâna trecută, fiica ei cea mică, Prinţesa Eugenie, a fericit-o cu vestea că a devenit mamă.

Prin urmare, Sarah Ferguson, Ducesă de York, a devenit, la rândul ei, pentru prima dată bunică, la vârstă de 61 de ani. Băieţelul născut de Prinţesa Eugenie este, aşadar, primul nepot al părinţilor ei despărţiţi, Prinţul Andrew şi Sarah Ferguson.

Ei bine, imaginile recente cu Sarah par să spună că aceasta a marcat momentul cu ceva intervenţii la faţă, căci multe dintre ridurile extrem de vizibile de pe chipul ei s-au netezit.

Nu este prima dacă când Sarah face asta: în 2018, înainte de nunta fiicei sale, ducesa a dezvăluit că a apelat la un tratament cu laser pentru chipul ei. Experţii în chirurgia estetică citaţi de Daily Mail susţin că Fergie a apelat, recent, la blefaroplastie, o operaţie de corectare a pleoapelor căzute, şi că pungile de sub ochii acesteia sunt mult mai puţin vizibile decât înainte.

În plus, conform aceloraşi experţi, ducesa a apelat şi la injecţiile cu Botox pentru a netezi liniile de pe frunte şi cele dintre sprâncene şi la fillere delicate, care să le confere un efect de lifting obrajilor.

Până la urmă, nu o acuză nimeni pe mama Prinţesei Eugenie că vrea să se simtă mai bine în pielea ei.

Mai multe