Rania a Iordaniei, nou portret regal înainte de o aniversare importantă. Regina bunică arată senzațional

30 august 2024   Royals

Curtea Regală Hașemită a lansat acest nou portret al Reginei Rania. Soția Regelui Abdullah este născută în ultima zi de vară. Pe 31 august 2024, împlinește 54 de ani.

Rania Al Abdullah, născută Rania al Yassin este actuala regină a Iordaniei, fiind soția regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei. De curând, frumoasa regină a devenit bunică pentru prima oară, iar postura o flatează și o bucură nespus. A mers să-și cunoască nepoțica din primele ore de când s-a născut.

Este o regină foarte șic și în ton cu vremurile, de aceea nu ezită să distribuie public imagini adorabile de familie, la care publicul altfel nu ar avea acces.

Sâmbătă, la Curtea Regală Hașemită va fi mare petrecere, mare! Căci Regina bunică va împlini 54 de ani, așadar este o suverană meticuloasă născută în semnul riguros al Fecioarei.

Cum este tradiția la casele regale, nu putea lipsi noul portret regal, actualizat, care se distribuie când un membru al unei familii regale mai bifează un an de viață.

Această ocazie specială are loc într-un an important pentru familia regală iordaniană, deoarece națiunea marchează în 2024 Jubileul de Argint al Majestății Sale Regelui Abdullah al II-lea, sărbătorind astfel și 25 de ani de la urcarea sa pe tron.

La începutul acestui an, ca mulțumire și apreciere pentru dăruirea și abnegația sa în slujba publică, Regele Abdullah i-a dăruit reginei Rania prestigiosul Ordin al Marelui Cordon Cu bijuterii din Al Nahda.

Această onoare îi recunoaște contribuțiile neprețuite aduse Iordaniei în ultimii 25 de ani. Regele i-a înmânat onoarea Reginei ca recunoaștere a rolului său principal în promovarea societății iordaniene și a eforturilor sale de a sprijini iordanienii în toate domeniile.

„De fiecare dată când intru într-un sat sau o casă iordaniană, oamenii mă roagă să vă transmit salutările și aprecierea lor pentru eforturile voastre de a dezvolta țara noastră și de a crea un viitor mai luminos și mai plin de speranță pentru copiii noștri”, a scris Regele într-o scrisoare publică adresată Reginei, cu acea ocazie.

„Văd, în ochii lor, dragoste pentru soția regelui lor și mama prințului lor moștenitor”, a conchis regele în acele rânduri cu adevărat emoționante. Căci da, Rania este o regină iubită, atât de supuși, cât și de familie.

Foto: Instagram

Mai multe