Răspunsul neașteptat dat de Prințul William când a fost întrebat dacă soția Kate se simte mai bine

5 iunie 2024   Royals

Ieri, Prințul William a luat parte la un eveniment. Fanii regali nu au ezitat și l-au întrebat pe acesta cum se simte Kate, iar el nu a ezitat să ofere un răspuns.

Prințul William a fost întrebat despre starea de sănătate a soției sale, Prințesa de Wales, în timpul unei ieșiri în Portsmouth, miercuri. La eveniment, el s-a întâlnit cu veterani de război pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a debarcărilor din Ziua Z. Printre veterani s-a remarcat un erou de război l-a întrebat pe viitorul rege dacă soția sa, care urmează un tratament preventiv de chimioterapie, „se simte mai bine”. Prințul William a răspuns: „I-ar fi plăcut să fie aici”. 

Kate Middleton nu a mai fost văzută în public de luni de zile. În schimb, în luna martie, ea a lansat public un videoclip în care s-a lăsat filmată în grădina casei sale din Windsor și în care a dezvăluit că suferă de cancer, după ce în ianuarie a suferit o operație abdominală. 

La evenimentul de miercuri, Prințul William s-a alăturat Regelui Charles și Reginei Camilla la comemorarea Zilei Z. Prințul William a apărut pentru prima dată cu o nouă medalie în jurul gâtului, cea de Mare Maestru al celui mai onorabil Ordin al Băii, precum și cu patru medalii pe costum: Jubileul de Aur, Jubileul de Diamant, Jubileul de Platină și medalia Încoronării.

Regele Charles l-a numit pe fiul său cel mare, Prințul William, Mare Maestru al celui mai onorabil Ordin al Băii, în aprilie. Acesta a fost înființat de Regele George I în 1725, deși se crede că inițial datează încă din secolul al VIII-lea.

Ordinul este acordat membrilor serviciului militar sau civil pentru servicii exemplare. Prințul William a efectuat șapte ani și jumătate de serviciu militar cu normă întreagă, servind în cadrul Blues and Royals și alăturându-se, de asemenea, Forței de căutare și salvare a RAF. Regele Charles a fost anterior Mare Maestru din 1974 până în 2022.

Foto: Profimedia

Mai multe