Reacţia incredibilă pe care Meghan Markle a avut-o când şi-a văzut pentru prima dată rochia de mireasă după nuntă

19 septembrie 2018   Royals

Întreg mapamondul a aşteptat, în această primăvară, momentul în care Meghan Markle va apărea îmbrăcată în rochia de mireasă, iar soţia Prinţului Harry nu şi-a dezamăgit fanii.

Meghan Markle, alături de Prinţul Harry, în ziua nunţii

Ducesa de Sussex a avut o rochie de mireasă care a reuşit să atragă toate privirile şi care, se pare, a uimit-o chiar şi pe ea. Potrivit celor de la revista „People“, în documentarul „Queen of the World“ va putea fi văzută reacţia incredibilă pe care Meghan Markle a avut-o când şi-a văzut pentru prima dată rochia de mireasă după nuntă.

Rochia Ducesei de Sussex a fost creată de Givenchy, iar cel care a tras cel mai mult atenţia a fost voalul de 5 metri, deoarece broderia de la nivelul tivului a reprezentat flora celor 53 de state din Commonwealth. Se pare că cei care au realizat voalul au lucrat sute de ore la el şi au fost nevoiţi să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu-l murdări.

Reacţia incredibilă pe care Meghan Markle a avut-o când şi-a văzut pentru prima dată rochia de mireasă după nuntă

„Doamne, 53 de state. O să fim foarte ocupaţi“, spune Meghan Markle în documentarul „Queen of the World“, după ce îşi vede rochia de mireasă pentru prima dată după nuntă.

Mai multe