Reacția uimitoare a Prințului William după ce a fost anunțat că Meghan Markle e însărcinată

20 septembrie 2024   Royals

Situația tensionată care există în prezent între frații regali nu era deloc o realitate când Prințul Harry era mai tânăr. Totuși fanii regali speră că în timp, el și William vor regăsi o modalitate de reconectare.

După ce i-a dat vestea cea mare legată de prima sarcină a lui Meghan Markle, Prințul Harry a dezvăluit ulterior reacția în șase cuvinte a fratelui său mai mare la vestea că va fi unchi.

În timp ce relațiile dintre cei doi regali au devenit tensionate în ultimii ani, după plecarea din familia regală britanică în 2020, să nu uităm că cei doi frați erau uniți și se înțelegeau bine în momentul în care Meghan era însărcinată cu fiul Ducilor de Sussex, Archie.

Meghan și Harry s-au hotărât să dea marea veste a sarcinii în ziua în care și verișoara lor Prințesa Eugenie se căsătorea cu Jack Brooksbank, în octombrie 2018.

După cum a detaliat Prințul Harry în autobiografia ”Rezervă”, cei doi nu au făcut anunțul în gura mare, ci i-au luat pe oameni separat, să îi anunțe într-un mod discret.

Prințul Harry povestește amuzat în carte că l-a luat deoparte pe fratele său să îi spună că va fi unchi, moment în care William s-a bucurat și a avut o reacție adorabilă, în șase cuvinte: „Trebuie să-i spunem lui Kate”.

Căci da, în trecut Harry se înțelegea fantastic și cu Kate Middleton. Problemele au început pe măsură ce Meghan Markle nu s-a simțit confortabil la Palat, căci viața aristocrată de acolo diferea mult de viața sa trăită în SUA.

Marea tristețe este însă că Prințul William nici nu-și cunoaște nepoata, pe Prințesa Lilibet. Că cei mici nu au parte de o copilărie amuzantă împreună, așa cum a fost cea a prinților Harry și William. Probabil că cei trei copii ai lui William s-ar înțelege de minune cu cei doi ai lui Harry. Și mai păcat este că nici Regele Charles nu-și poate revărsa dragostea de bunic asupra copiilor lui Harry.

Foto: Profimedia

Mai multe