Rebela familiei regale britanice! Prințesa a plecat în vacanță fără soțul iubit și fără copiii lor

15 septembrie 2023   Royals

Prințesa Eugenie, căci despre ea e vorba, se bucură de o vacanță alături de un grup de prieteni pe mica insulă kenyană Lamu, în timp ce soțul Jack și copiii lor au rămas acasă.

Prințesa Eugenie a fost fotografiată recent în timp ce se bucura de o escapadă de lux pe o plajă în Kenya cu prietenii, ea lăsându-i acasă pe soțul ei Jack Brooksbank și pe cei doi băieți ai lor. Eugenie și Jack, care s-au căsătorit în octombrie 2018, sunt părinții lui August, în vârstă de doi ani, și ai bebelușului Ernest, care a sosit în luna mai a acestui an.

În vârstă de 33 de ani, Prințesa Eugenie s-a pozat alături de influencerul și modelul german Caroline Daur, care a împărtășit fotografii din vacanța petrecută pe insula Lamu pe pagina ei de Instagram, scrie The Express

Orășelul pe care l-au vizitat pe insulă, numit Lamu, a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO încă din 2001, ceea ce îl face să fie o destinație perfectă, liniștită, pentru prințesă - care este a 11-a în linia de succesiune la tron. Prințesa Eugenie și Jack își împart în mod normal timpul între Windsor și Portugalia, din cauza afacerilor lui Jack în străinătate. 

Prietena apropiată a Prințesei Eugenie, Julia de Boinville, s-a aflat, de asemenea, în grupul de turiști, care au fost fotografiați luând masa și savurând băuturi pe o barcă. Insula, situată în largul coastei de nord a Kenyei, este cunoscută pentru sporturile nautice și activitățile de plajă, precum snorkeling și scufundări, și are o mulțime de recife de corali și plaje superbe.

Prințesa Eugenie nu a încărcat nimic pe propria pagină de Instagram despre excursie, însă vinerea trecută a distribuit o postare emoționantă la aniversarea morții bunicii sale, Regina Elisabeta.

Imaginea, care nu mai fusese văzută public până atunci, le arată pe Eugenie și pe regină stând fericite pe o bancă la soare, la Balmoral. Ea a scris: „Mă gândesc la tine astăzi. Mi-e dor de tine atât de mult".

Prințesa Eugenie a vorbit întotdeauna cu mare dragoste și afecțiune despre regretatul monarh, pe care îl numea simplu "Grannie". În timpul Jubileului de Platină al reginei, prințesa a scris în The Spectator: „Majestatea Sa Regina este un monarh incomparabil care a atins o etapă record. De asemenea, se întâmplă să fie bunica mea, iar eu sunt o nepoată foarte mândră”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe