Recidivă! Prințesa europeană, viitoare regină, din rău, în mai rău! A fost plasată în concediu medical

24 octombrie 2024   Royals

Situația este departe de a fi roz pentru Prințesa moștenitoare, viitoare regină europeană, soția Prințului moștenitor norvegian.

Starea precară de sănătate a Prințesei Mette-Marit nu este o noutate, căci Alteța Sa regală a fost diagnosticată încă din 2018 cu o afecțiune pulmonară cronică.

Cu toate acestea, Mette-Marit a participat recent la un summit european foarte important în Germania.

Tema reuniunii de la Berlin a fost cea de-a 25-a aniversare a ambasadei comune a țărilor nordice în capitala Germaniei.

Aici, a avut loc o adevărată paradă a reginelor și prințeselor nordice. Soția Prințului Haakon a ales o rochie cu imprimeu colorat și cu un model cât se poate de simplu, în timp ce soțul ei a ales un smoking care i-a venit ca turnat, într-o nuanță de albastru regal.

De aceea, cea mai recentă veste a venit ca un șoc!

Căci, se vede treaba, sănătatea prințesei este iarăși șubredă.

Prințesa Mette-Marit a fost plasată în concediu medical pentru o săptămână, a confirmat palatul din Norvegia.

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce viitoarea regină consoartă norvegiană, în vârstă de 51 de ani, a început tratamentul pentru fibroza pulmonară, o afecțiune pulmonară cronică care provoacă deteriorarea țesutului pulmonar.

O declarație a Curții Regale publicată miercuri spunea: „Din cauza efectelor secundare ale medicamentelor pe care prințesa moștenitoare trebuie să le ia pentru boala ei pulmonară cronică, ea se află în concediu medical, inițial pentru o săptămână. Elementele programului în perioada respectivă vor fi anulate sau amânate.”

Problemele viitoarei regine au început deja de câțiva ani. Încă din 2018, a fost diagnosticată cu fibroză pulmonară cronică, o afecțiune foarte severă, la plămâni.

Recent, s-a speculat că Mette-Marit este foarte afectată de problemele pe care le are primul său născut, un băiat provenit dintr-o relație anterioară.

Se pare că discuțiile din jurul lui Marius Borg o afectează mult pe prințesa moștenitoare, al cărei stres emoțional îi provoacă probleme respiratorii serioase și suplimentare.

Foto: Profimedia

Mai multe