Regalii în studenție: imagini inedite cu Kate, William sau Meghan din anii lor de facultate

5 octombrie 2024   Royals

Odată cu începerea noului an universitar, te invităm să-i admiri în acest album foto inedit pe regalii tăi preferați, din postura de studenți, eminenți sau nu.

Regele Charles

Tânărul Charles a fost primul regal britanic care a absolvit universitatea. Regele de azi a studiat antropologia, arheologia și istoria la Trinity College din Cambridge, iar asta a implicat, printre altele, vizitarea siturilor arheologice din unele țări. În plus, studentul Charles mai era și foarte îndrăgostit de cursul de dramă de la facultate, înscriindu-se în grupul de teatru al colegiului Trinity, cu apariții regulate în piese de teatru. Și da, după cum vedem în această poză, Charles a stat la cămin.

Meghan Markle

Că-ți place sau nu de ducesa de 43 de ani, nu putem nega că-i o femeie inteligentă. Și școlită. Markle a studiat la Universitatea Northwestern din Illinois, absolvind în 2003 (foto, alături de mama sa) cu o diplomă în teatru și relații internaționale. Această dublă specializare pare să o fi pregătit pe Meghan atât pentru existența de actriță, cât și pentru cea de soție de prinț.

Prințesa Eugenie

O studentă ca oricare, în fustă mini și teniși și cu cărțile în brațe. Este imaginea din studenția mezinei Prințului Andrew, pozată aici alături de o colegă de facultate. Eugenie a studiat la Universitatea Newcastle, unde s-a licențiat în literatură engleză, istoria artei și politică, în 2009. Observăm că prințesa stăpânea bine și fashionul perioadei.

Prințul William

William și-a început studiile la Universitatea St. Andrews, din Scoția, în 2001. Prințul a ales, inițial, profilul Istoria Artei, dar și-a dat seama că nu era pentru el și a schimbat spre Geografie. Aici și-a cunoscut și viitoarea soție, pe Kate Middleton, care urma același curs ca el. În timpul facultății, William a jucat polo și a fost un obișnuit al petrecerilor studențești.

Kate Middleton

Prințesa a început cursurile la Universitatea St. Andrews în toamna anului 2001, în același an cu William. Viitoarea regină a fost încoronată drept cea mai frumoasă fată din anul ei și nu a trecut mult până când i-a atras atenția lui William. Mai ales după ce Kate a apărut în bikini la o prezentare de modă caritabilă.

Prințul Edward

După cum putem vedea, fratele mai mic al lui Charles n-arăta deloc rău în studenție. În imagine, Edward este surprins la Jesus College, în Cambridge, acolo unde a studiat Istoria. Admiterea sa la facultate, în ciuda rezultatelor slabe din liceu, a provocat unele comentarii, dar Edward a absolvit, până la urmă, în 1986, cu o diplomă de licență în Arte.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe