Regalităţile la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro

11 august 2016   Royals

Capetele regale au fost prezente în tribunele competiţiilor din cadrul Jocurilor Olimpice de vară, organizate în Brazilia. De acolo, au apărut şi câteva fotografii oficiale, care au fost preluate de presa internaţională, în care avem ocazia să vedem cum îşi încurajează regalităţile echipele sau competitorii favoriţi. Haideţi să vedem, aşadar, cine s-a prezentat la Rio de Janeiro!

Prinţul Albert de Monaco

Este o figură obişnuită la astfel de evenimente sportive, aşa că nu ne mirăm să-l vedem în tribună pe Prinţul Albert de Monaco. Acesta a urmărit cu interes un meci de baschet între Spania şi Brazilia şi n-a ezitat să surprindă în imagini momentele inedite. Sau să-şi facă un selfie...

Prinţesa Anne

Fiica reginei Elisabeta a II-a, Prinţesa Anne, a fost prezentă în cea de-a doua zi a Jocurilor Olimpice, pentru a încuraja echipa britanică de înot. Prezenţa ei chiar a fost una de bun augur, echipa britanică câştigând prima medalie de aur la cursa de 100 m, pe care a terminat-o în 57,13 secunde.

Prinţesa Mary şi Prinţul Moştenitor Frederik al Danemarcei

Cei doi au fost prezenţi încă de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, din 5 august, pentru a încuraja echipa daneză.

În timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, pe stadionul Maracana

Regele Philippe şi Regina Mathilde a Belgiei

Cei doi soţi şi-au lăsat copii acasă în grija guvernantelor pentru a participa la festivitatea de începere a Jocurilor Olimpice, de anul acesta.

Regele Willem-Alexander al Olandei

Şi el  i-a încurajat pe sportivi la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

foto: Getty Images

Mai multe