Regăsire cu emoție. Prințul William, susținut la ceremonia militară de mătușa sa, sora Prințesei Diana

13 septembrie 2024   Royals

Prințul William și Prințul Harry s-au alăturat recent familiei mamei lor la o slujbă de pomenire pentru răposatul lor unchi, Lord Robert Fellowes.

Sora Prințesei Diana, Lady Sarah McCorquodale, a avut o apariție rară la cea mai recentă ieșire regală a Prințului William. Viitorul rege britanic și-a reluat îndatoririle regale, după vacanța de vară.

Pe 12 septembrie, Lady Sarah, în vârstă de 69 de ani, sora regretatei mame a moștenitorului regal și-a susținut nepotul la Parada Suveranului de la Colegiul Royal Air Force (RAF) din Cranwell, Lincolnshire, Anglia. Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, a apărut la absolvire în numele tatălui său, regele Charles, iar Rebecca English de la Daily Mail a raportat că Sarah a fost acolo.

„Mi s-a spus că a auzit că se afla în zonă și că a vrut să-l sprijine”, a scris English pe X. Postarea ei a inclus un videoclip care părea să o arate pe Lady Sarah în fundal, în timp ce Prințul William discuta la o recepție după paradă, unde el s-au alăturat ofițerilor absolvenți și celor dragi pentru a afla mai multe despre experiențele lor la RAF Cranwell și despre speranțele pentru viitoarele lor cariere.

Prințul William a făcut referire la propria sa pregătire la RAF Cranwell într-un discurs – și a promis că va fi cât mai succint.

La sosirea sa pe 12 septembrie la eveniment, Prințul William a primit Salutul Regal și a asistat la un zbor deasupra colegiului. Apoi a inspectat rangul din față al Gărzii, a înmânat patru premii și a ținut un scurt discurs de felicitare a absolvenților. După ceremonie, Prințul William a socializat cu noii ofițeri, familiile și prietenii acestora în sala de mese a colegiului, aflând despre experiențele lor de pregătire și aspirațiile lor viitoare.

Patruzeci și opt de cadeți RAF au fost sărbătoriți pentru finalizarea Cursului de ofițeri subofițeri și a Cursului modular de formare inițială, cărora li s-au alăturat patru cadeți ofițeri internaționali din Iordania, Kenya, Pakistan și Uganda.

Foto: GettyImages

Mai multe