Regele Charles, absent la un eveniment major de luna acesta! Unde va călători și ce cuplu îi va lua locul

5 noiembrie 2023   Royals

Regele Charles va lipsi de la un eveniment regal cheie din cauza călătoriei sale în Dubai, care va avea loc la sfârșitul lunii acesteia.

Regele Charles nu va putea participa la un eveniment regal important în această lună din cauza călătoriei sale în Dubai. Spectacolul Royal Variety Performance va avea loc pe 30 noiembrie la Royal Albert Hall, dar monarhul nu va putea participa, deoarece nu se va afla în Marea Britanie.

El va zbura la Dubai pentru a participa la ceremonia de deschidere a Summitului mondial pentru climă din cadrul COP28 și pentru a rosti primul discurs important din timpul domniei sale privind clima. Regele Charles va participa la conferința de mediu în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie, la invitația Alteței Sale Șeicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, scrie The Express

Detalii despre evenimentul la care Regele Charles va lipsi anul acesta

Spectacolul Royal Variety Performance este un spectacol de televiziune organizat în fiecare an pentru a strânge fonduri pentru Royal Variety Charity, al cărui patron pe viață este Regele Charles.

Ultima apariție a Regelui Charles la spectacolul caritabil a fost în 2016. De atunci, la spectacol au participat Prințul William și Prințesa Kate, iar în 2018 au participat Prințul Harry și Meghan Markle.

Anul acesta, Regele Charles deleagă din nou atribuțiile, dar de data aceasta Prințului Edward și Ducesei Sophie.

La spectacolul de anul acesta vor lua parte Cher, Hannah Waddingham și Lang Lang Lang. Prezentatorul Bradley Walsh va fi gazda spectacolului la 30 de ani după ce a cântat pentru prima dată pe scenă, pe când era un comediant în devenire.

În 1993, acesta a fost invitat să cânte pentru regretata Regină și prințul Philip. Acum, el a transmis: „Sunt foarte încântat să prezint spectacolul din acest an. Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am cântat pentru prima dată la The Royal Variety Performance, așa că este o onoare absolută să fiu gazda acestui spectacol.

Line-up-ul este incredibil și abia aștept să vedeți cu toții ce am pregătit".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe