Regele Charles, apariție discretă la Sandringham, după vestea tristă pe care a primit-o

27 noiembrie 2023   Royals

Monarhul britanic a întreprins o vizită oficială singur, fără consoarta sa. Maiestatea Sa a fost văzut la Sandringham, reședința regală care va găzdui și în acest an masa de Crăciun a familiei.

Va fi al doilea Crăciun serbat la Sandringham, fără Regina Elisabeta a II-a.

Regele Charles al III-lea a participat la slujba de duminică de la biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, Norfolk, Marea Britanie, pe 26 noiembrie 2023.

Suveranul în vârstă de 75 de ani părea într-o formă fizică foarte bună și cu zâmbetul pe buze, în timp ce a fost primit călduros de Reverend Paul Williams.

Înainte de slujbă, Charles a fost întâmpinat de reverendul Paul Williams, care a dat mâna cu monarhul și i-a zâmbit cald.

Pentru ocazia specială, Maiestatea Sa a îmbrăcat un palton cappuccino gros și lung, croit cu două buzunare mari pe ambele părți. A asortat la comoda haină de toamnă pantaloni eleganți, la dungă, într-o nuanță de gri cărbune, cămașă, pantofi maro din piele întoarsă, o cravată roșie festivă, mănuși maro și o umbrelă mare, în care s-a mai sprijinit ocazional, în așteptarea ploii.

Impresionant capelă din secolul al XVI-lea se află pe moșia Regelui de la Sandringham, pe care a moștenit-o de la mama sa, regretata Regină Elisabeta a II-a.

Charles nu a întrerupt până acum mult iubita tradiție de Crăciun instaurată de mama sa, care a domnit 70 de ani! Familia apare în fiecare an pentru Crăciun aici, la Sandringham.

Este ca o lege nescrisă pentru membrii regali. În ziua de Crăciun, fac tradiționala paradă și merg la biserică pentru slujba de sărbătoare.

Însăși adorabila Prințesă Charlotte a fost botezată aici, la Biserica Maria Magdalena.

Această vizită a Regelui Charles la Sandringham vine după ce a deplâns pierderea unei prietene de familie: însoțitoarea loială a Reginei Elisabeta a II-a și fosta doamnă de onoare, Prudence, Lady Penn.

Foto: Profimedia

Mai multe