Regele Charles are o vară "dificilă"! Ce i se întâmplă monarhului, care "nu mai poate face tot ce vrea "

9 august 2023   Royals

Acum că este Rege, Charles va constata că nici măcar vacanțele de vară nu-i mai permit să aibă prea mult timp pentru el însuși, potrivit unui expert regal.

Regele Charles ar putea avea o vară "dificilă", deoarece nu va mai putea "face ceea ce vrea", a declarat un fost majordom regal. Paul Burrell, care a lucrat pentru familia regală timp de mulți ani și despre care se spune că a fost un apropiat al Prințesei Diana, a afirmat că Charles este limitat în timpul liber ca monarh și va trebui să lucreze în fiecare zi pentru tot restul vieții, scrie The Express

Regele Charles și Regina Camilla se vor îndrepta în curând spre Balmoral pentru începutul vacanței regale de vară, dar îndatoririle lui regale nu vor înceta cât timp va fi plecat. Paul Burrell a spus: „Regele va găsi totul foarte diferit în acest an, deoarece acum este monarh și lucrurile s-au schimbat.

Anul trecut, putea să facă ce voia, să meargă unde voia și nu avea nicio constrângere, dar anul acesta este monarh și va trebui, oriunde s-ar afla, să primească în fiecare zi cutia roșie guvernamentală, așa cum a făcut regina toată viața ei."

Și a continuat: „Cred că îi va fi greu, pentru că acum trebuie să muncească, într-o oarecare măsură, în fiecare zi din restul vieții sale. Este un mare șoc atunci când ai așteptat, un mare șoc pentru el când a așteptat acest loc de muncă toată viața lui și acum că l-a obținut, este legat de el.

Vacanța lui de vară nu va mai fi la fel, nu ca a celorlalți membri ai familiei regale. Alți membrii ai familiei regale pot face literalmente ce vor, dar nu și Regele și nici Regina. Așa că viețile lor s-au schimbat și timpul lor nu mai este al lor."

Fostul majordom al Dianei a adăugat că regretata Prințesă de Wales a simțit că Regele Charles s-ar putea să se adapteze cu greu la statutul de rege, deoarece l-ar constrânge și l-ar împiedica să facă ceea ce îi plăcea, în special în vacanță. Cu toate acestea, el a recunoscut, de asemenea, că regele are o dragoste profundă pentru Scoția și Balmoral, spunând că "o parte din el rămâne" la nord de graniță. Se crede că Regele Charles și Regina Camilla vor alege să stea la Birkhall, reședința lor privată de pe domeniu, în loc de casa principală.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe