Regele Charles, mai stilat ca niciodată! A purtat un costum elegant și ochelari de soare

25 mai 2023   Royals

Ieri, Regele Charles și Regina Camilla au ajuns în Co Armagh, în a doua lor zi de angajamente regale în Irlanda de Nord. Monarhul a impresionat cu costumul elegant și ochelarii de soare!

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a mulțumit orașului Armagh pentru primirea călduroasă pe care el și Regina Camilla au avut-o în cea de-a doua zi a vizitei lor în Irlanda de Nord. Prima dată, Regele Charles a participat la o slujbă la Catedrala Sfântul Patrick, la care au asistat mai mulți preoți, în timp ce Regina Camilla a vizitat Biblioteca Robinson din Armagh, care adăpostește o serie de obiecte arheologice.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit cu mai mulți elevi, printre aceștia și doi copii de opt ani care purtau coroane făcute manual, numite Charles și Camilla. De asemenea, familia regală s-a întâlnit cu membrii corului Colegiului Metodist din Belfast, care a cântat la încoronarea regelui de la Westminster Abbey, evenimentul istoric care a avut loc pe 6 mai. Regele Charles și Regina Camilla i-au salutat apoi pe mai mulți producători de produse alimentare artizanale și au primit diverse cadouri de la cei prezenți, în timp ce un spectacol cultural a avut loc pe o scenă din Market Theatre Square.

Regele Charles s-a adresat apoi mulțimii și a mulțumit comunității pentru ospitalitate. De asemenea, a lăudat diversitatea culturală prezentată în spectacolele precedente și a spus că „oferă o bogăție și o contribuție suplimentară la întreaga societate de aici”. Regele Charles a încheiat prin a spune: „Sper să aveți mult succes în viitor. Și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem”.

Regele Charles și Regina Camilla s-au întâlnit apoi cu câteva persoane prezente de-a lungul drumului lor, persoane care fluturau steaguri ale Commonwealth.

Aceasta este prima vizită a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Irlanda de Nord de la încoronarea lor de la începutul acestei luni. Aceștia au călătorit la Belfast în septembrie anul trecut pentru a participa la o slujbă de reculegere la Catedrala Sfânta Ana după moartea Reginei Elisabeta.

Foto: Getty Images

Mai multe