Regele Charles, prima apariție pe 2024, fără Camilla! Zâmbește în ciuda scandalului fratelui Andrew

7 ianuarie 2024   Royals

Regele Charles a fost fotografiat la Sandringham ieri dimineață, după ce a participat la slujba de duminică la biserica St Mary Magdalene de pe domeniul regal din Norfolk. Apariția lui are loc la câteva zile după ce dosarul din cauza căruia Prințul Andrew s-a retras a devenit public!

Regele Charles nu s-a mai ferit de ochii publicului și a apărut la Sandringham pentru prima dată de când dosarul în care se fac acuzații la adresa Prințul Andrew a fost făcut public.

Monarhul a fost fotografiat ieri dimineață participând la slujba de duminică la biserica St Mary Magdalene de pe domeniul regal din Norfolk. El a fost văzut apoi discutând cu Simon și Georgina Ward și cu fiii lor William și Oliver. Cea care a lipsit e Regina Camilla! Ea nu l-a însoțit pe rege la slujba de duminică. 

Prințul Andrew, aflat în dizgrație, s-a alăturat regelui și altor membri ai familiei regale de Crăciun, dar se pare că de atunci s-a refugiat în casa sa Royal Lodge din Windsor. O sursă a declarat pentru Mirror la începutul acestei săptămâni că nu există "nicio cale de întoarcere" în viața publică pentru Andrew.

Ducele se află din nou în centrul atenției după ce a fost numit în dosarele juridice referitoare la fostul său prieten și amantă a lui Epstein, agresorul sexual Ghislaine Maxwell. Surse regale spun că Regele Charles se confruntă cu adevărată problemă, se gândește dacă fratele său mărită cu adevărat integrarea înapoi în familie. 

Înalți membri ai familiei regale, inclusiv Prințul William, l-au avertizat pe Regele Charles că asocierea îngrozitoare a lui Andrew cu regretatul pedofil condamnat Jeffrey Epstein "nu va dispărea niciodată" și reprezintă o amenințare directă la adresa viitorului monarhiei.

O sursă regală a declarat: "Regele nu are altă opțiune decât să rupă complet legăturile cu Andrew. El va fi pătat pentru totdeauna de asocierea sa cu Epstein și, în ciuda negării de către acesta a unor fapte ilegale, scurgerea constantă de informații despre Epstein și Ghislaine Maxwell este o pată pentru Familia Regală. Nu există cale de întoarcere pentru el. Andrew nu ar trebui să aibă loc în public alături de Rege sau de orice alt membru al Familiei Regale." 

Foto: Profimedia

Mai multe