Regele Charles și Camilla, prima apariție împreună după încoronare! Regina e numai un zâmbet

17 mai 2023   Royals

Regele Charles și Regina Camilla au fost încoronați la Westminster Abbey pe 6 mai, iar ieri, 17 mai, au avut prima apariție împreună după evenimentul istoric!

Regele Charles și Regina Camilla au vizitat miercuri Covent Garden, unde s-au întâlnit cu membri ai comunității locale, comercianți și diverși artiști. Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, a îmbrăcat la prima ieșire alături de Regina Camilla după încoronare un costum bleumarin, în timp ce soția sa a purtat o rochie albastră, în contrast cu nuanța părului ei.

Prima lor oprire a fost la Biserica St Paul, pentru a marca cea de-a 390-a aniversare a acesteia. Regele Charles și Regina Camilla au vizitat apoi Covent Garden Apple Market unde s-au întâlnit cu comercianții locali specializați în arte și meșteșuguri britanice, precum și cu restauratorii locali.

Ultima oprire a celor doi a fost la Royal Opera House, care găzduiește Royal Ballet, Royal Opera și Orchestra Royal Opera House. În calitate de Prinț de Wales, Majestatea Sa a devenit patron al Operei Regale în 1975, președinte al Baletului Regal în 2003 și patron al Operei Regale în 2009.

În cursul zilei de ieri, Regele Charles s-a întâlnit la Palatul Buckingham cu câștigătorii Prince's Trust Award 2023 și cu ambasadorii celebrităților, printre care Holly Willoughby. Prezentatoarea a declarat înainte de întâlnire: „Am îmbrăcat astăzi o rochie elegantă pentru că mai târziu în această după-amiază mă îndrept spre Palatul Buckingham și acolo va fi regele, iar noi trebuie să-i prezentăm pe câștigătorii premiului regelui pentru ca el să spună "Bravo", ceea ce este destul de interesant, nu-i așa?”, scrie Mirror.

Când vine Regele Charles în România

Premierul României, Nicolae Ciucă, a confirmat vizita Regelui Charles al III-lea în România, însă nu a dezvăluit și câte zile va sta monarhul britanic în țara noastră.

Regele Charles al III-lea va face o vizită atât la București, cât și în țară. Cel mai probabil la reședințele pe care le deține, scrie Antena 3. Vizita ar trebui să aibă loc pe data de 2 iunie. „Este o activitate care este planificată pe agenda Guvernului. Suntem parte la programul care va fi la nivelul Președintelui României", a declarat Nicolae Ciucă într-o conferință de presă.

Foto: Getty Images

Mai multe