Regele Charles și Camilla, ultima apariție din 2023! Au mers la biserică ieri, în ajunul Anului Nou

31 decembrie 2023   Royals

Duminică, înainte de Anul Nou, Regele Charles și Regina Camilla au atras toate privirile când au apărut la biserică, pentru a participa la o slujbă religioasă în Sandringham.

La prima lor apariție după Crăciunul, Regele Charles și Regina Camilla s-au întâlnit cu fanii lor regali la biserica din Sandringham duminică dimineața.

Spre deliciul tuturor prezenți, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, s-a oprit chiar și pentru a face cu mâna, afișând un zâmbet larg, care imediat a fost surprins de fotografi. Pentru această ieșire de iarnă, Regina Camilla a îmbrăcat o rochie - palton albastră, pe care a asortat-o cu o pălărie cu pene, o pereche de mănuși din piele neagră și niște cizme negre din piele de căprioară.

Eleganta regină și-a completat look-ul fermecător cu o geantă neagră simplă și o broșă strălucitoare din acvamarin, pe care a prins-o la haină. În ceea ce privește coafura și machiajul, Regina Camilla a optat pentru o culoare deschisă la ochi.  

În ceea ce îl privește pe Regele Charles, Majestatea Sa a îmbrăcat un palton din tweed, peste o cămașă albă impecabilă și niște pantaloni chinos marinărești. Charles și-a completat ținuta de duminică cu o pereche de pantofi de piele de căprioară eleganți, într-o minunată nuanță de maro ciocolatiu.

Nu este prima dată când am văzut cuplul regal îmbrăcându-și cele mai frumoase haine pentru o ieșire în aer liber în această săptămână. În ziua de Crăciun, Regele Charles și soția sa, Regina Camilla, și-au condus cu mândrie familia regală la biserica St Mary Magdalene pentru slujba festivă anuală. 

Celor doi li s-au alăturat Prințul William și Kate Middleton alături de cei trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de zece ani, prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și prințul Louis, în vârstă de cinci ani. 

Prințul Edward și soția sa, ducesa Sophie, s-au numărat printre seniorii familiei regale care au fost întâmpinați de aproximativ o mie de locuitori, mulți dintre ei așteptând ore întregi pentru a vedea familia regală de Crăciun.

De asemenea, au fost prezenți Prințesa Beatrice și soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi, Sarah Ferguson, Prințesa Anne, Sir Timothy Laurence, Prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank, Prințul Andrew și Zara și Mike Tindall cu fiicele lor Mia și Lena.

Foto: Profimedia

Mai multe