Regele Charles și Camilla, zâmbitori în vacanță! Încotro a condus monarhul bolidul său marca Audi

14 august 2023   Royals

Regele Charles și Regina Camilla au atras atenția cu apariția lor în Scoția, duminică!

Regele Charles și Regina Camilla au mers duminică la biserică în Scoția, la Biserica Crathie, în apropiere de castelul Balmoral. Regele Charles a făcut cu mâna de la volanul unui Audi, în timp ce Regina Camilla a zâmbit de pe scaunul pasagerului.

Biserica Crathie este biserica la care merge familia regală britanică în timpul sejururilor în Scoția, iar ieșirea a marcat neoficial începutul șederii lor de vară în jurul Balmoral, scrie People.

Cuplul regal ar putea sta la castel sau la Birkhall Estate, casa lor privată din apropiere. Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, sunt așteptați să continue tradiția Reginei Elisabeta de a petrece vacanțe private în Scoția în luna august și probabil că vor rămâne acolo până la Ziua Aderării lui Charles.

Regele Charles a urcat pe tron atunci când mama sa a murit "pașnic" la vârsta de 96 de ani, la 8 septembrie 2022, la Balmoral, la câteva ore după ce medicii ei au anunțat că sunt "îngrijorați" pentru sănătatea ei.

Se așteaptă ca Regele Charles și Regina Camilla să petreacă aniversarea în liniște și în privat, așa cum obișnuia să facă Regina Elisabeta. Publicația People transmite că nu există planuri pentru un eveniment public, deși se așteaptă ca Prințul William și Kate Middleton să conducă omagiile publice, deși modul exact nu a fost confirmat. 

Luni, un mesaj din partea Regelui Charles a ajuns pe Twitter. În loc de tradiționala stemă regală ștampilată în roșu cu "Buckingham Palace" sau altă reședință regală dedesubt, Regele Charles a trimis un mesaj de celebrare a Zilei Insulelor Falkland, cu o coroană marinărească în colț.

Gert's Royals a remarcat că "este coroana scoțiană, așa că poate că acesta este noul său model de stemă pentru Balmoral". „Transmit cele mai calde felicitări președintelui Adunării Legislative și poporului Insulelor Falkland, care marchează Ziua Falkland. Aștept cu nerăbdare să continuăm prietenia caldă și parteneriatul puternic și strâns pe care îl împărtășim, lucrând împreună pentru prosperitate, democrație și pace, în timp ce ne confruntăm cu aceste vremuri dificile", se arată în scrisoarea împărtășită de Government House of the Falkland Islands.

„În timp ce dumneavoastră și poporul Insulelor Falkland sărbătoriți astăzi, soția mea se alătură mie pentru a vă trimite cele mai calde urări de bine pentru anul care urmează", a continuat scrisoarea, semnată "Charles R.". 

Foto: Profimedia

Mai multe