Regele Felipe, adorat de soție! Regina Letizia îl soarbe din priviri și împreună strălucesc la evenimente

19 septembrie 2023   Royals

A uimit iarăși cu stilul său elegant și silueta fină, în timp ce a participat la deschiderea unui nou sezon al Teatrului regal din Madrid, ​​alături de soțul ei, regele Felipe. Regina Letizia a Spaniei, uimitoare într-o rochie neagră, elegantă, ​ravisantă!

Dacă ar fi să numim un cuplu regal cu cea mai mare chimie și compatibilitate, probabil că prima dată ne-am gândi la superbii Regele Felipe și Regina Letizia.

Cei doi au avut iarăși o apariție de revistă. Ca o păpușă, Regina Letizia a apărut într-o rochie voluminoasă, coafată romantic, cu bucle. Nota de cuplu a fost negrul, care le-a dat amândurora un aer regal, intangibil.

Pe covorul roșu, cuplul regal spaniol a strălucit.

Felipe și Letizia au deschis sezonul de operă 2023/2024 al Teatrului Regal, găzduind spectacolul Medea de Luigi Cherubini. Cunoscută pentru garderoba ei mereu elegantă, Regina nu a dezamăgit nici de data aceasta, evidențiindu-și talia de viespe, deja celebrele brațe tonifiate și gleznele fine, puse în valoare de o superbă pereche de pantofi negri decupați, cu toc.

Cu un aer de Audrey Hepburn, Regina Letizia a Spaniei a fost răvășitoare și adorabilă, ca o adolescentă îndrăgostită. V-am mai spus că se uită la el ca la soare. Iar iubirea Regelui o face să se simtă protejată și intangibilă.

La deschiderea sezonului de teatru de la Madrid, Regina Letizia a fost din cale afară de șic! Și nu este o rochie nouă, ci una de la The 2nd Skin, cu care s-a mai afișat și în octombrie 2021, la Premiile Prințesa Asturiei de la Oviedo.

O curea subțire din piele i-a accentuat și mai mult talia adolescentină, în timp ce volanele exagerate ale rochiei i-au adăugat un plus de volum siluetei.

Regina Spaniei a fost văzută și anul trecut într-o altă piesă vestimentară de la același brand. Atunci când a găzduit una din serile Summit-ului NATO de anul trecut, unde erau invitați liderii lumii, printre care și Joe Biden împreună cu soția Jill.

Pentru a desăvârși ținuta de teatru, Regina Letizia a Spaniei a optat pentru o pereche de pantofi Manolo Blahnik, foarte sexy.

Regele Felipe a fost, de asemenea, impecabil, cu un costum negru, care-i venea ca turnat.

Foto: Profimedia

Mai multe