Regele Felipe, topit după soţia sa. Iată cu ce ţinută l-a recucerit Regina Letizia!

26 septembrie 2017   Royals

Sunt căsătoriţi de 13 ani, însă pasiunea dintre ei este la fel de puternică precum era în primii ani de căsnicie şi de asta ne convingem de fiecare dată când apar împreună la evenimente.

Vorbim despre Regele Felipe al Spaniei şi despre soţia sa, Letizia, care dau impresia de cuplu extrem de sudat şi de fericit, de fiecare dată când sosesc la evenimente împreună sau sunt surprinşi în imagini pe stradă. La cel mai recent eveniment, de exemplu, Regele Felipe nu şi-a putut lua ochii de la frumoasa lui soţie, care purta o rochie romantică şi vaporoasă.

Cei doi erau prezenţi la inaugurarea unui nou palat al congresului în Palma de Mallorca, iar pasiunea dintre ei se putea observa cu ochiul liber. Felipe a ascultat doleanţele soţiei sale, în timp ce aceasta îşi făcea loc prin mulţime.

Cu această ocazie, Letizia (45) a îmbrăcat o rochie superbă, înflorată, cu un croi vaporos, care i-a dat o alură adolescentină. Cu braţele semi-transparente şi cu imprimeu floral, rochia Letiziei e de departe cea mai romantică dintre cele purtate recent. Regele Felipe a fost şi el extrem de elegant, asortându-şi, desigur, cravata bleu, cu rochia soţiei sale.

foto: SplashNews

Mai multe